E o problemă neurologică cu tatăl tău.
Cu cât crezi mai mult în farmece şi blesteme cu atât vei avea senzaţia că eşti afectată de ele. Nu există aşa ceva.
Paralizia somnului. Cam asa se numeste. Este o problema neurologica care afecteaza somnul. Se produce din cauza faptului ca o emisfera a creierului adoarme inaintea celeilalte. Sau se trezeste inaintea celeilalte, depinde de caz. Un psihiatru sau neurolog ar fi potrivit. Daca nu vrea medici spune-i sa doarma mai mult sa fie odihnit si sa incerce cum stie el mai bine sa evite stresul.
Creierul nu doarme tu cand auzi un zgomot nu te trezesti? din ce cauza? pentru ca Mintea ta nu doarme... )
Sufera omu de apnee (oprirea respiratie in somn ) si datorita stresului sau pentru ca pur si simplu este un om care viseaza noaptea, starile de apnee sunt asociate cu vise. Mai ales daca aveti prostii in cap de genul "blesteme", evident ca va visa in continuare aceste tampenii. Toate lumea are cosmare si vise ciudate. Su cu cat faci mai mult caz de asta cu atat subconstientul va lucra mai urat in somn. Hai aveti grija de voi si incercati sa faceti lucruri care va bucura si va fac fericiti.
O intrebare.Somnul tau cam cat de lung este? Tu trebuie sa ai un somn de cel putin 6 ore. Daca tu ai servici si te mai gandesti si la asta, o sa te mai odihnesti...niciodata.Eu iti recomand:
Inainte de a te culca un ceai, o carte si un exercitiu putin mai ciudat.Trebuie sa iti eliberezi mintea de lucruri din astea.Sau poti incerca vechiul exercitiu cu foaiea si pixul...iti scrii toate temurile si incerci sa gasesti cai de eliberare sau chiar ar fi bina sa va duceti toti trei(o sa vezi de ce) la biserica.Sunt si alte posibilitati, dar sunt mult mai grele decat iti dai seama.
Eu sper ca ti-am fost de ajutor
Te pup
Pa
Eu nu iti recomand sa crezi toate prostiile babesti. daca voi chiar aveti aceasta problema, va recomand, fara ironie, un psiholog. el va poate intelege cel mai bine. si puteti face terapii, apoi nu veti mai avea probleme. daca nu ma crezi te poti documenta pe internet.
http://www.sfatulmedicului.ro/......nocturna_7
http://www.cevisez.ro/articole/cum-scapam-de-cosmaruri-a61.html
Blestemul de parinte este greu intr-adevar, si stiu doua cazuri in care s-au implinit, in familia mea extinsa. oameni nejudecati care nu stiu ca mania intuneca judecata si inraieste inima.rugaciunea si un preot ar putea sa va ajute in problema.sigur.lasa-i pe liberi cugetatori sa creada ce vor. le doresc sa-i fereasca dumnezeu de blestemul parintesc. dar mai stiu si ca, daca blestemul e nejustificat, sau aruncat din motive neintemeiate, nu afecteaza ci se intoarce catre cel ce l-a aruncat in mod nedrept.
Ar fi bine sa va consultati cu un preot si sa sfintiti casa... daca e chiar vorba de un blestem atunci cautati si voi vreo babutsa de aia care poate sa va dezlege de acel blestem si totul va fi bine =)