Fie incerci sa discuti calm cu parintii tai si sa spui exact ce ai spus si aici, mai ales mentionand ca te vor face sa te indepartezi si sa te muti cu atitudinea asta. Incearca sa ii faci sa inteleaga si pozitia ta.
Esti femeie in toata firea. Ei nu mai au niciun cuvant de spus atunci cand vine vorba sa iti gasesti de lucru. Este strict alegerea ta si a iubitului tau. La fel si cu mancarea. Chiar nu au niciun cuvant de spus cand vine vorba ce sa mancati. Mai ales daca v-ati si oferit sa platiti. Asta ii faci unui copil de 10 ani, sa decizi pentru el ce sa manance si ce nu. Va trateaza ca pe niste copii.
Daca nu reusesti sa ii faci sa inteleaga, atunci cel mai bine ar fi sa te muti.
Parerea mea este sa va mutati de acolo, eventual in localitatea unde va gasiti amandoi slujba. La inceput puteti sta in chirie si, in viitor, poate adunati bani sa va cumparati o locuinta, fiind tineri si neavand locuinta puteti aplica si la programul "Prima casa".
Din cate am inteles, ai vrut sa aveti un sprijin si ajutor din partea familiei, dar ati ajuns sa traiti viata pe care v-o impun ei. E clar ca trebuie sa plecati si sa va traiti viata voastra. Ai grija de prietenul tau ca, desi zici ca nu spune deocamdata nimic, e posibil intr-un final sa ramaii doar tu cu ai tai si el sa plece. (Sigur ca se supara cand zici ca pleci, fiindca sun egoisti si le convine sa aiba cine ii sluji, la fel si parintilor tai ca au scapat ei de o grija!). E pacat de tineretea ta si de atatia ani de studiu.
Vorbiti la serviciile voastre si daca va face nedeterminat dupa 6 luni de munca va inscrieti la programu prima casa dar sa aveti 2000€ pentru avans si notar inclus. E cea mai proasta alegere sa stai cu socrii in casa eu as prefera sa imi tai madularu decat sa stau cu ei
Fa tot posibilul si gaseste-ti un serviciu, nu mai sta acasa si apoi, luati-va zborul din cuibul parintesc!
Clar trebuie sa va mutati, altfel veti ajunge sa va certati si voi. Deocamdata ia totul cu calm, si incercati sa va gasiti o locuinta, mai umila ca sa va puteti descurca. Pana la urma esti o femeie matura, parintii ar trebui sa inteleaga lucrul asta. Multa bafta.
minnie91 întreabă: