| pusitaaaa20000 a întrebat:

Buna,am o problema cu cea mai buna prietena.
Prietenul ei tot se baga in vorba cu mine, de cate ori isi face un iubit acel baiat se da la mine.
Actualul iubit al ei vorbeste cu mine pe facebook si ea a vazut mesajele.Pentru ce am vorbit s.a suparat rau pe mine! Ei bine si ea mi-a facut asta m.a mintit de atatea ori ma facea sa plang.
Acum ce sa fac?

8 răspunsuri:
| TheTiger a răspuns:

Sunt baiat insa...:
Totusi, daca si ea ti-a facut asta si tot ea e cea suparata pe tine atunci clar ti-e o prietena falsa...In sensul ca ea e cea mai buna prietena a ta, dar tu nu esti a ei...
Cand vrea iubitul ei sa vorbeasca cu tine, vorbeste putin, si daca lucrurile incep sa fie mai serioase, respingel...

| Mihaela1964 a răspuns:

Esti cam neclara:"de cate ori isi face un iubit acel baiat se da la mine"-cine-si face un iubit,tu, ea?
Oricum, daca vrei sa-i tai macaroana, sunt convinsa ce stii sa faci asta, nu mai ai nevoie de sfaturile noastre.Prietenia e ceva rar, e orasul plin de baieti, nu strica prietenia cu ea pentru un baiat care nu stie clar ce vrea.

| WildDream a răspuns:

Deci sinteti prietene doar asa de fatada din moment ce ea te minte, te face sa plangi iar tu vorbesti pe ascuns cu iubitii ei. Nu cred ca ar trebui sa o numesti prietena cum nici ea nu ar trebui sa te numeasca pe tine.
Oricum tot ce pot sa-ti spun e ca e urat sa te bagi in relatiile altora.

| pusitaaaa20000 explică (pentru WildDream):

Dar nu m-am bagat nicioadata si nu o voi face! In relatia altora.
Cu actualul iubit (al ei)de cate ori vorbim eu ii spun ca :vezi ca e geloasa iubita ta dupa.El mi-a spus nici sa nu ma gandesc sa.i spun ca vorbim.(deoarece o sa fie geloasa).Ca si ea vorbeste cu altii baietii.

| WildDream a răspuns (pentru pusitaaaa20000):

Tie ti-ar placea sa aflii ca prietena ta vorbeste cu iubitu tau pe ascuns?
Si daca intr-adevar nu vroiai sa te bagi il ignorai pe nesimtit si iti vedeai de ale tale, dar tu doar ii zici ca e ea geloasa... Imi imagineaz ca din moment ce ea s-a suparat dupa ce a vazut conversatiile nu era o discutie total inocenta intre voi (tu si iubitul ei).
Asa ca nu poti sa zici ca esti o prietena asa buna din monent ce vorbesti in continuare cu ala.
Da tu zici ca nu te bagi dar atunci de ce continui sa faci asta? Vrei sa te razbuni pe ea pentru ca te-a mintit in trecut?

| YourDeath a răspuns:

Ce sa faci... Vorbeste cu el, da' nu asa de detaliat. Nici chiar sa nu mai vorbesti deloc, ca dupa zice ca ai ceva cu el. Asta e cel mai bine. Vorbeste cu el, dar nu prea multe. Si vorbeste si cu prietena ta, explica-i tot, si daca iti mai face asa, desi stiu ca e greu sa te xerti du un prieten, da-o-n spanac... dupa cum ai zis, ca '' de cate ori isi face un iubit acel baiat se da la mine'', inseamna ca esti mai draguta decat ea si te descurci

| Danaa64 a răspuns:

Bună. big hug
Păi încearcă să îi explici că nu este vina ta... pentru că el se bagă in vorba cu tine, nu tu!
Şi dacă a văzut mesajele. ce? Poate că la băiatului îi place şi lui să vorbească cu tine. Ce are ea împotrivă? happy Până la urma urmei vorbeşti cu cine vrei. Şi plus că şi ea ţi-a făcut asta, tot ea vine şi nu vorbeşte cu tine? Nu mi se pare prea corect...
Oricum succes!
Te pup. :*

| relicva a răspuns:

Incearca sa nu mai intri in vorba cu el