A fost de-ajuns un motiv sau o mica gluma/greseala de a ta sa se desparta de tine. Poate ca asta a vrut de mult timp, insa nu a avut curajul sa iti spuna sa va despartiti o vreme/o pauza sau chiar sa nu mai fie cu tine.Mai bine ramaneti amici, asta daca nu vrei sa il pierzi ca si amic.Ca iubit oricum l-ai pierdut.
Păi dacă el privea lucrurile serios între voi şi tu ai putut glumi cu întreaga fundaţie a relaţiei voastre, foarte bine-ţi face.
În viziunea lui, eşti extrem de superficială din moment ce poţi glumi cu aşa ceva.
Ce poţi să faci? Să-ţi ceri scuze!
Cu aşa ceva nu se glumeşte!
Salut.
Off... e destul de urat poate ca ii e mai bine daca sunteti despartiti o vreme :-s si nu poate sa-ti spuna asta in fata. Orice e posibil...Ai putea sa-i propui sa iesiti la un suc si sa discutati Mult succes!
Mai, prin discutie se rezolva orice, voi sunteti singurii care stiu ce a fost intre voi
Nu prea inteleg de ce faceti voi fetele chestia asta. Pun pariu ca atunci cand i-ai zis ca vrei sa fiti doar amici, ai vorbit serios, insa mai apoi, cand ai vazut ca el e de acord, ti s-a starnit interesul din nou.Cred ca e bine ca tace.Si-a dat seama ca te joci cu el.Nu-mi zi ca nu-i asa.Imi pare rau oarecum ca iti zic toate astea, dar crede-ma am trecut prin chestii de-astea, am facut si eu fetelor asa, si am patit-o si eu de la ele, la randul meu cand a fost sa fie, si deci stiu. Sfatul meu? Cauta -ti alt iubit sau, lasa-l de acum pe el sa mai faca un pas.Bineinteles,mai intereseaza-te de eldin cand in cand sa nu creda ca, chiar nu-ti mai pasa.
Poate ca s-a plictisit de tine si nu poate sa iti zica si de aceea tace sau poate ca nu te mai iubeste. Incearca sa vorbesti cu el intre 4 oki sa vezi ce gandeste el si ce isi doreste. funda?
Problema e ca el i-a zis unei prietene comune ca ma iubeste si ca nu ma poate uita oricat ar incerca toate clipele petrecute impreuna...simt ca inca ma iubeste...
Vily: cand l-am intrebat am facut-o sa vad cum reactineaza...nu-l pot lasa...am vrut sa caut pe altu' dar nu pot.il iubesc prea mult!
Mersi mult de sfaturi... o sa vad ce urmeaza...eu sper ca va fi totul ca la inceput:X