| Adelamiha38 a întrebat:

Bună, am o problemă cu mama mea, nu reușesc să îmi dau seama ce vrea de la mine.
Nu a prea sta lângă mine, am fost singură de la 14 ani când ea a hotărât sa se mute cu alt bărbat și ea doar mă "verifica" să vadă ce fac.
La 23 de ani m-am măritat, am făcut un băiat, singurul ei nepot, nici lângă el nu a fost prea activă. Acum am 38 de ani și sunt plecata de 5 ani din țară și de câte ori venim în concediu vrea să știe tot ce facem, unde mergem și de ce mergem.Ar vrea să stăm mai mult acasă (ea stă momentan în apartamentul nostru)deci de câte ori veneam târziu ne arunca niște "priviri".
În ultimul concediu a început din a doua zi să mă jigneasca, fără să îi fac nimic doar din cauză că voiam să mergem să ne vizităm prietenii și am ajuns să ne certăm, nu am mai vorbit toată săptămâna, am plecat și de 2 luni nu vorbim deloc.
Nu știu cum să mai fac cu ea, nu pot să fiu iubitoare și caldă cu ea pentru că nici ea nu a prea fost cu mine.

Răspuns Câştigător
| Together a răspuns:

Deci e o persoana care nu ti-a fost alaturi, nu ti-e dedicata, e neplacuta si sta in apartamentul tau.

Ajut-o sa inteleaga ca ar fi bine sa-si gaseasca un loc unde sa stea, pentru ca nu va mai intelegeti. Asta s-ar putea s-o faca mult mai placuta.

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

O asa mama eu de mult ii faceam bagajul si schimbam si incuietorile. Nu prea ai ce-i face. Sarpele isi schimba pielea dar tot sarpe ramane.

| SilentRain a răspuns:

Aia nu-i mama..., Clar că este o egoist care fie vrea banii fie să iese și ea pe banii tai in vacanță laughing
Eu in locul tau, o trimiteam la iubitul ei din tinerețe
La ce îți fuți creierul pentru cineva care nu ți-a fost aproape când ai avut nevoie?

| mi25 a răspuns:

Spune-i ca daca nu va lasa in pace nu o mai lasi sa locuiasca impreuna cu voi.
Si eu as fi facut ce zice Salontanul.

| Danny28 a răspuns:

E dusă cu pluta grav. Nu o mai băga în seamă. Merită să moară singură

| tasr123 a răspuns:

Bate-o