Zile ca ai alte planuri, vrei si tu sa iesi cu prietenii sa te bucuri si tu de vacanta
Nici mie nu imi place la tara, si la mine parintii vor sa stau macar o saptamana dar eu spun mereu nu pentru ca acolo nu am pe nimeni cu care sa vorbesc, sa rad, ma refer cu cei de varsta mea si e plictisitor. Spune`le ca te plictisesti, cred ca este adevarat nu? eu le-am spus sa imi cumpere un stick de net pentru laptop, macar asa trece putin mai repede timpul. Spune`le ca stai doar cateva zile, nu mai mult incearca sa le zici ca te plictisesti ingrozitor, nu ai ce face
Spune-le că la ţară te-ai plictisit şi anul asta vrei să faci ceva nou. Să-ţi petreci mai mult timp cu prieteni de exemplu.
Parinti tai sunt demodati crezind ca dusul la tara este o forma de a sta departe de viata de orasi si de afi cat mai cuminte. eu zic ca cel mai bine este sa stai de vorba cu ei legat de aspectul asta si sa le spui ca la varsta ta trebuie sa tina cont si de cea ce vrei tu. esti foarte frumoasa si le este frica sa nu fi corupta de mediul de orasi
Intreaba-i de ce vor sa te duci la tara; spune cea ce vrei da sau nu daca capul iti spune nu si inima da cred ca e mai bine sa gandesti cu capul nu cu inima.