| andreeaaa1 a întrebat:

AM o problema cu prietena mea cea mai buna.De curand s-a despartit de un baiat care a tinut foarte mult la el si vara trecuta au fost impreuna. EL practitc si-a batut joc de ea. Ea acum sufera si nu stiu cum sa o ajut, prin vorbe nu se ma poate i-am spus toate vorbele posibile ca de la o prietena dar ajutati-ma va rog.

9 răspunsuri:
| Mar a răspuns:

Ar trebuii sa inteleaga ca totusi asa fiind copii astea nu sunt relatii serioase.doar o joaca de copii.ar trebuii sa ii spui sa nu mai sufere pentru ca va veni cineva mai bun decat el.si mai ales o poti consola cu prietenia ta.nu e nevoie de vorbe siropoase de acelasi fel happy. pa-pa kiss

| mihaela0205 a răspuns:

Asa sunt toti baietii. Nu merita sa suferi din cauza lor. Mie nu mi s-a intamplat. Dar, eu as vrea sa ii zic unui baiat care ma place, dar si eu il plac... dar nu asa de mult. as vrea sa pot sa ii zic ca imi place de altul...Astept si eu sfaturi. Si cu prietena ta,, Nu Merita Sa Sufere" Asa ca spune-i ca imi pare chiar foarte rau!

| girlypuppy266 a răspuns:

Singurul lucru care il poti face e sa astepti ca ea sa se obisnueasca e ideea!

| HaiTaci a răspuns:

Ar trebui sa vada un psiholog, daca e chiar asa grav.Totusi peste o despartire nu treci asa una-doua.Acorda-i ragaz un timpwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga andreea spune-i sa gaseasca pe cineva si sa il faca gelos sau sa se faca cel mai frumos posibil sa se faca cu balsam de buse sa isi faca frizuri extravagante si mai ales sa poarte bijuteiri stii cum sunt baieti ascultama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă pentru vârsta ta eşti cam curvă laughing am observat mai multe întrebări, cele mai multe fiind cu băieţi.

| Dyva a răspuns:

Trebuie sa fi langa ea eu cred ca faptul ca esti acolo pentru ea o face sa se simta mai bine ar trebui sa ii faci cunostinta cu cine un baiat un prieten

| Susuki a răspuns:

Prietena ta trebuie sa inteleaga ca nu e ultimul baiat din lume. Daca cu vorbe nu intelege incearca si tu sa-i distragi atentia cu activitati placute happy
Bafta!

| adana a răspuns:

Draga Andreea acum prietena ta are nevoie sa ii demonstrezi ca esti o adevarata prietena. Lumea nu sta in loc pentru un singur baiat. Daca relatia lor evolua ceva mai mult si se solda cu un copil atunci era cu adevarat o tragedie, pe cand asa : Este adevarat o perioada foarte grea mai ales daca ea a tinut cu adevarat la el. Ai impresia ca oriunde te uiti il vezi, ii simti mirosul, il astepti sa vina. Deci aici are nevoie de tine sa gasesti activitati care sa ii umple tot timpul. Sper din tot sufletul sa isi revina. Adana