| ica a întrebat:

Buna,
am o problema cu prietenul meu, a avut o deceptie in dragoste si nu poate sa treaca peste, timpul a trecut si dupa doi ani are momente sa stea singur, sa-si aduca aminte de trecut, nu poate sa mai iubeasca. Totusi suntem impreuna de 1 an, am avut rabdare dar nu stiu cum sa-l ajut. Va rog dati-mi cateva sfaturi.Multumesc!

5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Dupa parerea mea, ar fi trebuit sa treaca peste deceptie deja daca te iubeste cu adevarat.

| Mya a răspuns:

Si daca va continua sa traiasca in trecut, va mai avea una, cand il vei parasi! Tuturor ni se intampla macar o data sa trecem mai greu peste o relatie si sa o purtam in suflet pentru o perioada mai lunga de timp, dar ne straduim sa mascam cel putin, sa nu-l ranim pe cel de langa noi...fiindca si rabdarea asta are o limita! Nu cred ca tu esti cea care ar trebui sa faca ceva, el este singurul care trebuie sa lase umbra trecutului in urma. Tu ai facut deja prea mult, ai stat alaturi de el timp de 1 an, desi stiai ca inca mai are sentimente pentru fosta relatie.

| raisssa a răspuns:

In locul tau as renunta...

| dtte a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa luati o pauza(nu despartire)si in timpul asta, el sa-si puna ordine in idei, sa-si dea seama de ceea ce simte si daca vrea sa ramana "blocat"in trecut sau sa-si traiasca prezentul! Poate el inca mai spera sa se impace cu fosta! Nu stiu ce sa zic, cred ca timpul le va hotari pe toate dar trebuie sa stie clar ceea ce-si doreste! Pentru ca e posibil sa pierzi timpul aiurea pe langa el si sa suferi degeaba! Si cel mai urat este sa stai langa un om care e cu tine si se gandeste la fosta! Bafta!

| Razvan a răspuns:

Intresant. Daca dupa un an inca se ma gandeste la el inseamna ca a iubit-o cu adevarat.Si inca o mai iubeste.Si mai grav o va iubi pentru totdeauna. El nu stie sa treaca peste, asta e clar
Lasa-l sa isi incerce ultima sansa la ea.De aia se gandeste constant la ea.Pentru ca nu a facut tot ce putea ca sa salveze relatia.De mult timp ea nu mai are defecte in ochii lui pentru ca timpul actioneaza ca un amortizor al defectelor si transforma repede amintirea in obsesie. Daca te crezi in stare sa il vezi cum incearca sa o recucereasca si sa mai vrei sa te sacrifici ca el sa fie fericit continua.Asta inseamna sa ai un suflet nobil.Sa fi gata oricand sa renunti la tot ce ai pentru ca jumatatea sa fie fericita