De obicei copii cand au probleme in familie doresc sa fie altfel, sa nu treaca si familia lor prin ceea ce a trecut el in familie! nu cred ca se va ajunge la violenta in cazul tau, dar daca asta se intampla nu duda sa-ti faci bagajul si sa te intorci inapoi.prima palma ii va fi mai greu s-o dea,dupa totul devine obisnuinta!
Ai incercat sa vorbesti cu el? sa-i explici ca te jigneste mult prin cuvintele care ti le spune? incearca si asta, daca nici asa atunci nu stiu ce sa spun
Nu il mai cicali nici tu, ati facut o schimbare enorma in relatia voastra, de la o relatie la distanta ati ajuns sa fiti zi de zi, clipa de clipa impreuna.lasa-i un spatiu al lui, da-i timp sa se gandeasca si sa se schimbe.intelege-l!
O zi minunata iti doresc!
Uneori e totul ok se comporta frumos dar alteori e aiurea. Nu imi asculta parerea niciodata, daca greseste cu ceva zice ca ii pare rau si ca nu o sa mai faca dar apoi greseala se repeta de nenumarate ori. Si tatal lui era o persoana agresiva dar eu pentru el nu imi fac inca griji, daca ma atinge vreodata ramane fara mine. Eu incerc sa ma obisnuiesc si sa il accept asa cum este, desi m-am gandit de multe ori sa ma intorc acasa.
Ceau.
Incearca sa-ti gasesti locul, si sa nu fi dependenta de el. Cred ca relatia voastra nu este prea sanatoasa.
Lasa, nu-l mai analiza pe iubitul tau, ci cauta-ti drum in viata, si afla cine esti.
Bucura-te si foloseste tot ce ai.
Te-am tzucat, si ai incredere in tine, ca tu esti NR 1
Buna, prietenul tau daca s-a dus sa lucreze ar trebui sa fie mai stresat ca de obicei si aceasta poate sa fie o cauza a comportamentului lui violent dar daca i-ai face ceva placut (cati o masa pe gustul lui...) cred ca el va fi mai moale dar daca el singur nu vrea sa s
devina da tatal sau asta nu se va inimpla, nu-ti fa griji totul va fi ok. Funda?
El locuieste aici de la varsta de 4 ani. deci nu e prea stresat...nu stiu cum sa ma mai port..sa fiu mai calma sau sa fiu impunatoare.