Scuza-ma, dar si lucrurile astea care se intampla intre voi imi intaresc ideea mea, cea cu gainile.
Cand eram mic si stateam la casa, parintii mei tineau gaini, si comportamentul lor era identic. Intotdeauna ramanea una de caruta, care "cara apa" celorlalte.
Nu te supara pe ele, la urma urmei actioneaza asa doar din pricina instictului, tu cauta-ti pe cineva care sa fie cu adevarat alaturi de tine, nu doar cand ar avea nevoie de tine.
Da. am uitat sa mentionez
Hm, atunci o intrebi. E sor'ta.
Poate sunt lesbiene ^-^
E fata ma ) dar d-aia spune "sora mea "
Doub e tot fata si chestia cu sora nu are relevanta.Esti lipsit sau lipsita de cea mai elementara logica.De ex,, sora mea a mers la scoala,, Ce sunt eu pe baza acestui text? Gandeste inainte sa deschizi gura!
TPU nu te ajuta cu problemele de familie. de ce am cerut oare o explicatie aici? habar n-am... lipsa de seriozitate
o seara buna
Mai esti prea mica intelege. Si eu când ies cu gasca nu luam fete mici sau baieti. Noi mai vorbim si prostii..deci. D-aia nu te-a luat si verișoarele tale. Baftă.
Buuuun, nu pot sa vad.) Mno, atunci te cred pe cuvant.
Așa-s unele neamuri, eu am pățit cu verișoara mea lucruri mai grav decât atât. Sunt simple gânduri, de la neam la neam care trec prin minte, gen; ' n-o mai iau și pe asta, dă-o dracu ', sunt și momente mai bune când te iau și te pupă. Sau când au treabă și nu au nevoie de oameni în plus, sunt diferite lucrurile. N-ar trebui să te intereseze, ai și tu prietenii tăi bănuiesc. Nu cred că trebuie să știi tu unde se duc sau când și nici ele n-ar trebui să știe tot ce faci tu, părerea mea.
Poate ca aveau nevoie de un moment ca intre fete, şi nu au te-au chemat ca poate nu au vrut a te simti naspa cand ele o sa vorbească, lucruri de fete, iar tu nu o sa şti despre ce vorbesc.
Sunt fata O_O. scuze. am uitat sa mentionez
Da ai uitat!