anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema
Deci.
Intr-o duminica seara o vad pe sora mea si 2 verisoare(care locuiesc la noi acest semestru) ca se pregatesc sa plece. Nu mi-au zis nimic pana nu am intrebat o verisoara unde se duc, iar ea mi-a zis ca se duc in oras. Daca nu intrebam creca se duceau fara sa ma anunte ca pleaca. Nici macar nu m-au intrebat daca vreau si eu sa merg. Doar nu ne-am certat niciodata (doar cu sora mea m-am cam certat). Doar ma inteleg bine cu aceste 2 verisoare. Si diferenta de varsta intre mine si o verisoara e cam de un an, cealalta este mai mare decat mine cu 3, 4 ani. Sora mea e mai mare decat mine cu 1 an...Deci nu pot spune ca varsta e problema.
Care e problema? De ce nu m-au intrebat daca vreau si eu sa merg? Doar si eu locuiesc cu ele. Poate o sa ziceti "De ce nu le intrebi pe ele?"
Nu pot. Nu am curajul de care am nevoie, ca sa zic asa...

17 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Scuza-ma, dar si lucrurile astea care se intampla intre voi imi intaresc ideea mea, cea cu gainile.
Cand eram mic si stateam la casa, parintii mei tineau gaini, si comportamentul lor era identic. Intotdeauna ramanea una de caruta, care "cara apa" celorlalte.
Nu te supara pe ele, la urma urmei actioneaza asa doar din pricina instictului, tu cauta-ti pe cineva care sa fie cu adevarat alaturi de tine, nu doar cand ar avea nevoie de tine.

| Doub a răspuns:

Poate voiau sa stea si ele ca fetele.thinking
Esti fata?

| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Da. am uitat sa mentionez big grin

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Hm, atunci o intrebi. E sor'ta.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Doub):

Poate sunt lesbiene ^-^

| anonim_4396 explică (pentru Doub):

E fata ma rolling on the floor) dar d-aia spune "sora mea " rolling on the floor

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Doub e tot fata si chestia cu sora nu are relevanta.Esti lipsit sau lipsita de cea mai elementara logica.De ex,, sora mea a mers la scoala,, Ce sunt eu pe baza acestui text? Gandeste inainte sa deschizi gura!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

TPU nu te ajuta cu problemele de familie. de ce am cerut oare o explicatie aici? habar n-am... lipsa de seriozitate
o seara buna

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mai esti prea mica intelege. Si eu când ies cu gasca nu luam fete mici sau baieti. Noi mai vorbim si prostii..deci. D-aia nu te-a luat si verișoarele tale. Baftă.

| Doub a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Buuuun, nu pot sa vad.laughing) Mno, atunci te cred pe cuvant.laughing

| PedoBarbie a răspuns:

"Crecă" nu există în limba română. Învață gramatică.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiind mai mic/a si ele fiind prietene au secrete si alte chestii si probabil ca sora ta s-ar fi simtit jenata sau deranjata de faptul ca nu poate spune unele lucruri de fata cu tine sau in voia ei.
Si poate ca s-ar fi temut de faptul ca ai sa spui parintilor sau ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Copii mai mici sunt mai destepti sau mai distractivi decat ceilalti mai mari. :bd Bafta.

| BeckhamRZM a răspuns:

Așa-s unele neamuri, eu am pățit cu verișoara mea lucruri mai grav decât atât. Sunt simple gânduri, de la neam la neam care trec prin minte, gen; ' n-o mai iau și pe asta, dă-o dracu ', sunt și momente mai bune când te iau și te pupă. Sau când au treabă și nu au nevoie de oameni în plus, sunt diferite lucrurile. N-ar trebui să te intereseze, ai și tu prietenii tăi bănuiesc. Nu cred că trebuie să știi tu unde se duc sau când și nici ele n-ar trebui să știe tot ce faci tu, părerea mea.

| Daniela151412 a răspuns:

Poate ca aveau nevoie de un moment ca intre fete, şi nu au te-au chemat ca poate nu au vrut a te simti naspa cand ele o sa vorbească, lucruri de fete, iar tu nu o sa şti despre ce vorbesc.

| anonim_4396 explică (pentru Daniela151412):

Sunt fata O_O. scuze. am uitat sa mentionez big grin

| Daniela151412 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da ai uitat!