anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema delicata, am intrat din nou in depresie si nu mai am cale de iesire! Am cunoscut o fata acum o saptamana si de atunci pana ieri am vorbit non-stop, ia ma tinea de vorba si eu peea, am vorbit despre noi, in sprecialdespre ea, ca ne vom vedea, vom face tot posibilul sa ne vedem, dar azi m-am certat cu ea pe motivul ca nu este de acord cu relatia la distanta, intre noi distanta nu este colosal de mare, si am vb ce am vb si mi-a zis ca ramanem prieteni pe Facebook, numarul de tel urmeaza sa si-l schimbe pentru a nu mai da de ea, mi-a zis ca sunt un baiat ok, dragut, de treaba, cu bun simt si ca nu i-am gresit cu absolut nimic. dar nu stiu de ce face ia chestia asta asa dupa noapte, s-a schimbat radical, am inceput sa o plac si acum sufar din dragoste!

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cauta una aproape

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-ai indragostit de o fata cu care ai vorbit cateva zile pe Facebook? Asta e o aberatie, nu exista dragoste la prima vedere.
E absolut normal ca fata sa se simta atacata, sufocata.Tu nici nu ai vazut-o in realitate si deja ai intrebat-o daca vrea o relatie! Practic ai sarit pe ea, ai aratat ca esti disperat si ca nici macar nu te intereseaza sa-ti cunosti partenera.
E normal ca nu orice fata sa aiba rabdare pentru o relatie la distanta! Zi mersi ca ai gasit o fata sincera care nu a vrut sa te vada cum suferi cand o s-o gasesti in pat cu altul.Pentru ca din pacate asta e sfarsitul a 90% din relatiile la distanta.
Te sfatuiesc sa renunti la,, relatia'' asta care nu a existat niciodata decat in mintea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil si-a luat panica pentru ca urma sa va vedeti, zic si eu. laughing Da-i putin timp si dupa zi ca vrei sa fiti doar prieteni si sa va intalniti macar o data.

| JetBlueJet a răspuns:

Probabil ca te crede disperat.

| MorganaM a răspuns:

Probabil ca ea nu poate avea o relatie la distanta. vrea sa tina pe cineva de mana, sa imbratiseze si sa sarute, cineva cu care sa se plimbe in parc. probabil ca vrea acest lucru foarte tare si cum tu nu poti sa ii oferi acest lucru atunci va trebui sa caute pe altcineva. eu o inteleg pentru ca si eu cand nu aveam pe nimeni si ma plibam si vedeam peste tot indragostiti tinundu-se de mana si pupandu-se ma simteam foarte prost. dar acum nu mai se pune problema. deci cred ca nu ai ce sa faci, este o nevoie

| JustStitch a răspuns (pentru MorganaM):

Sti mi-am dat seama de ceva acum 2 zile, i-am dat seama ca m-a mintit in legatura cu distanta asta sica nu putem sa ne vedem, ia este dim Bucuresti la el ca mine si stam si in acelasi cartier...

| MorganaM a răspuns (pentru JustStitch):

:O adica sunteti din acelasi oras!?!?!?!?!? asta e lovitura sub centura! atunci de ce nu mai vrea nimic cu tine? nu mai inteleg nimic...

Pai nu stiu, m-a lasat fara cuvinte.

Dar cum ai reusit tu sa afli ca este tot din Bucuresti?

Avem o prietena comuna pe Madalina, care mi-a fost colega de liceu timp de 4 ani, si dupa terminarea liceului am continuat sa tinem legatura si Mada a vazut ca vb ce ea si am intrebat-o cum este ea ca fata, si mi-a spus, ca e draguta si ca e din Bucuresti ca o intrebasem unde sta a doua oara

Aoleo. eu cred ca ar trebui sa o confrunti pe aceasta tipa cu adevarul si sa ii spui ca ai vrea macar sa stii si tu de ce a facut un lucru atat de rautacios.

| MOvidiu a răspuns:

Stai linistit..totul se intampla cu un motiv. daca a renuntat atat de usor inseamna ca nu era pentru tine. Bine ca s-a intamplat acum cand inca va "tachinati" pe net. apoi sufere'ai mult mai mult. Nu este ultima fata de pe planeta. Ai sa cunosti pe altcineva si se stinge aceasta 'dragoste' virtuala happy
Mult succes!

| calvinneed a răspuns:

Nu fi trist, mai sunt și alte fete. Pur și simplu nu simte ceea ce tu simți pentru ea. Uit-o, nu merită să ții un om cu forța lângă tine. Așteaptă, vei vedea că o să găsești ceva mai bun. Fă ceva productiv, ceva care te face să uiți de ea. Ieși cu prieteni, nu sta închis în casă, asta nu te ajută să ieși din depresie. Fă ceva care îți place.