| anonyme01 a întrebat:

am o problema enorma. mama mea are 30 ani. are un iubit de 23 de ani care danseaza in cluburi go-go. situatia noastra financiara era mult mai buna inainte sa se ia cu el..acum e foarte rea...parintii mei sau divortat cind eu aveam 2 ani. tatal ma mai suna din cand in cand. deci. mama mea a fost nevoita sa plece la munca in dubai pe 2 luni. mi-a fost foarte dor de ea. astazi a ajuns inapoi acasa si a stat 2 ore si a plecat sa doarma la el. l-am avertizat ca va avea probleme daca mai vorbeste cu mama mea... el nu a askultat. ea deja e foarte bolnava cu nervii. a slabit la 47 kg! ea nu intelege ca tot raul ce se intimpla este din vina lui.ce sa fac? cum sai indepartez unul de altul? cum s-o fac sa inteleaaga?

Răspuns Câştigător
| Mandarina888 a răspuns:

Mama ta se pare ca e orbeste indragostita de acest tanar de 23 ani daca a ajuns sa plece sa doarma la el dupa 2 luni de zile in care a fost plecata in strainatate, trebuie sa vorbesti cu ea frumos si sa ii explici ca tu ar trebui sa fii cea mai importanta pentru ea nu ala...si sa aleaga intre tine si el(asta ca sa o santajezi emotional putin)si sa ii explici ca nu e bine ce face ca te doare etc...vezi daca functioneaza!

2 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Lassa-i sa-si consume relatia...Nu vei putea altfel.

| denymar a răspuns:

Poi,insista,insista,insista! Daca asa nu merge, zi ca te vei muta cu tatal tau daca se mai intalneste cu acel om...Si se va despartii de el! Oricum, mamele tin mai intai la copiii lor si pe urma la altii, crede-ma! zisDaca nu merge mai cauta si tu ceva!