| Erick_1994 a întrebat:

Am o problema foarte foarte grava!
Am o prietena care sta chiar langa blocul meu! Am fost cu ea vreo 6 luni.deci dupa ce a aflat parintii ei ne-am despartitsadsad.
Acum imi place de ea...inca o iubesc deci mai simt ceva pentru ea...:d
credeti ca m-ai am o sansa sa ma mai combin cu ea? Sincer o iubesc foarte foarte mult! Va rog ajutati-maaaaaa!

Răspuns Câştigător
| iuliiiaaaaaaaa a răspuns:

Daca si ea mai simte ceva pentru tine sunt foarte sigura ca veti fi din nou impreuna. pentru ca daca ea inca tine la tine. probabil e dispusa sa-si asume acest risc. sa-si minta parintii sau. "sa dea nas in nas cu adevaraul" sa zic asa. sa le spuna parintilor adevarul si sa poarte o discutie serioasa macar cu mama. daca veti cadea la un comun acord. eu cred ca mai bine o sfatuiesti sa spuna adevarul macar mamei. in fine :d pana la urma interesul isi poarta fesul, nu?winking si in plus. dragostea poate invinge tot love struck numai daca suntem dispusi sa facem anumite sacrificii. pacat ca unii dintre noi ne implicam prea mult :-

4 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Depinde dacă ea e în stare să-şi mintă din nou părinţii să fie cu tine. Poate nu mai riscă. Şi bineînţeles că părinţii ei vor vi mai vigilenţi de data asta. Trebuie să cazi de-acord cu ea.

| bobby_7474 a răspuns:

Dar care sint motivele pentru care nu o lasa pe fata sa-i fii prieten? daca tu ai un cusur, atunci elimina-l, si atunci sigur parintii vor fi pentru voi

| gigiro a răspuns:

Si ce daca au aflat parintii ei? Nu inteleg, sau aveti 10 ani, sau parintii ei nu te accepta.

| DanielJackson a răspuns:

Vechea poveste,baiatu iubeste fata, ea pe baiat, iar parintii strica tot! Oare cand se vor termina situatiile de genul asta? sau poate daca ai sub 18 ani trebuie neaparat sa te joci in nisip sau cu barbie,si sa mergi la scoala atat? apoi cand termini scoala nu mai ai timp de nimic ca te bagi in jocul de-a adultii si munca pana seara. Daca tot o iubesti asa mult,si e asa aproape de tine,binenteles in cazul in care si ea tine la tine,ar trebui sa fie o solutie sa ramaneti foarte buni prieteni, fara sa faceti prostii pana mai cresteti putin daca santeti mai mici, ca nu va pot urmarii parintii in tot minutul in mod sigur. sa fiti fericiti