Unor astfel/asemenea ''specimene'' nu merita sa le acorzi absolut nici-o atentie si sa-i ignori. Din pacate chiar daca este trist, de fapt este singura solutie corecta de a fi adoptata. Multa sanatate!
Dar mama ma obliga sa o fac
Din pacate esti inca prea mica si din acest motiv esti nevoita sau chiar ''obligata'' sa o asculti pe mama ta sa procedezi asa cum crede ea de cuviinta. Fiindca este bolnava si pentru a nu o supara te vezi nevoita sa faci si lucruri care te indispun si iti amplifica frustrarea. Dar in curand, mai repede decat iti imaginezi, vei creste mare.
Mda
Sfatul meu e sa faci tot ce depinde de tine sa pastrezi legatura cu ei, chiar daca par sa aiba o atitudine mai rece.
Eu nu consider mesajele ca fiind o socializare adevarata, mai bine ii suni saptamanal sau cu crezi tu de cuviinta.
Ei sunt mereu la munca, si nu raspund nici la apel si nici la mesaj.
E bine să faci ce spune mama ta. Tu ești mai mică și trebuie să suni sau să trimiți mesaj. Fratele meu e mai mic și mă sună din când în când sau îmi trimite mesaj cu poză. Nu trebuie să te simți neglijată de frații tăi. Viața de adult e destul de grea. Se câștigă greu o pâine în ziua de azi.
Da, fratele tau iti scrie mesaj, iti suna, dar tu ii raspunzi, dar eu cand scriu citesc mesajul dar nu raspund ..Intelegi?
Nu mi-ar fi greu sa scriu sau sa sun, ba din contra, as face-o din placere daca ar raspunde.
Îmi pare rău.
Mda
Sunt multe cauze pentru care cei doi frati, nu te suna, unul dintre motive este poate ca nu vor sa vorbeasca cu mama ta, iar ei stiu, ca esti pusa la inaintare, iar un alt motiv o reprezinta banii, iar ei cred ca acestia, sunt unul dintre motivele pentru care le scrii. Cee ce postezi la tine pe FB, poate nu-i place unuia dintre ei, poate te judeca si te caracterieaza, ei sigur vorbesc intre ei si posibil sa te fi marginalizat, si din cauza acestui aspect. Daca ai fotografii in Facebook prin cafenele, cluburi, citate si mm-uri cu jargoane de cuvinte, ar fi bine sa le stergi. Te rogi sa-ti scrie, le lasi texte prin care inspiri mila? Ar fi cazul sa n-o mai faci, daca e asa. Pe viitor, cand te pune mama ta sa le scrii, spune-le exact mesajul mamei tale, fara a combina cu parerea ta, ori simplu, "mama zice ca vrea sa o suni". Ai scris putin haotic drept pentru care mi-e greu sa intuiesc mai departe...
Nu e o problema in ceea ca nu doresc sa vorbeasca cu mama, ei comunica destul de des.
Iar ceea ce tine de Facebook am numai 2 poze la scoala si mm-uri nu postez, intr destul de rar pe el si nu cred ca asta e cauza.
Dar de bani, in toti acesti 14 ani nu am cerut nici macar 1 Leu.
Ei stiu ca banii nu ma reprezinta.
Dar de mila nici vorba ..Chiarr daca le scriu le scriu doar "Buna, ce mai faci " sau "Salut, cum la tine?"...Nu sunt genul care compun texte intregi cerand mila.
Chiar nu stiu care e problema!