| crisstina26 a întrebat:

Am o problema în legătură cu prietenele mele. Eu împreună cu cele doua bune prietene ale mele eram de nedespărțit. Din nefericire ele s-au certat iar eu nu știu cum sa ma împart intre ele doua. Problema este ca ele doua sunt foarte diferite. Una este premianta iar cealaltă este o rebela care nu învață.Eu sunt la mijloc. Acum prietena rebela nu vrea sa vorbească nici cu mine pentru ca stau în banca, cu prietena premianta.Este complicata situatia si nu știu ce sa fac. Am încercat sa le împac și sa vorbesc cu ele dar nu prea pot.

4 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

La un moment dat va trebui sa rezolve problema. Dacă vezi ca nu se poate, tu îți dai seama cu care poți sa te înțelegi mai bine. Oricum, un proverb spune ca un prieten adevărat iubește oricând, iar cand apar probleme ajunge ca un frate.Acum,tu ai ocazia sa vezi care prietena e adevărată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cheama-le pe amandoua la o pizza in oras, fara sa stie una de alta si poate o sa se impace asa.

| MeForeverAlone a răspuns:

Spune-le că dacă nu se împacă n-o să mai fi prietenă cu niciuna, o să meargă sigur laughing

| Melly5 a răspuns:

Pai hai sa iti spun eu, tu ramai prietena cu amandoua daca crezi ca vrei sa fii cu amandoua. Daca una dintre ele te pune sa alegi, tu trebuie sa renunti la ce'a care te'a pus sa alegi pentru ca o prietena nu te-ar pune sa alegi niciodata. Daca nu mai vorbeste cu tine doar pentru ca stai cu cealalta dă dovada ca nu iti e prietena. Daca era prietena ta vorbea cu tine indiferent de situatie