| XxBlueRosexX a întrebat:

Bună am o problemă în relație, de câteva luni mai exact 4 vorbește urat cu mine și ma umilește, câteodată mă face panaramă și în aia mătii, altădată e extraordinar de drăgăstos când vrea ceva gen sa ii gătesc sau chestii intime..aseară iarăși ne-am certat din cauza lu mă-sa o scorpie de femeie care a comentat la mine că de ce ieri nu am gătit (făcusem clatite)ca cică aia nu e mâncare și ca nu sunt in stare de nimic atunci m-am enervat și i-am spus sa ma lase dracu în pace, el a început sa țipe ca de ce vb asa cu mă-sa ca să o respect si chestii de genu i-am spus lasă-mă și tu dracu în pace ca ești ca mă-ta și a spus fă-ți bagajul și pleacă.ce ar trebui sa fac?

4 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Ce cauți lângă un asemenea individ?

| Cinic a răspuns:

Asta se numeste relatie abuziva. Si situatia se va înrautatii si mai rau cu trecerea timpului. Mai ales daca o sa apara un copil, iubitul tau dezaxat mintal se va considera si mai entitled sa se comporte urât cu tine, la fel si ma-sa. Pleaca si nu te mai uita in urmă!

| sweetys a răspuns:

Pleci de langa el, si nu il crede cand va zice sa o sa se schimbe. Nu te mai intoarce fiindca va fi si mai rau. Viata e prea scurta ca sa te pierzi intr-o relatie abuziva/toxica. Nu mai accepta de la nimeni sa te jigneasca, fie ca iti zice proasta sau panarama, sa tipe la tine, sa iti reproseze orice in loc sa discute cu tine, sa intervina mamitica, sora, cumnatul etc. in relatia voastra.

| AliGab a răspuns:

Sa pleci