anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, in ultimul timp m-am schimbat foarte mult, nu stiu ce-i cu mine, nu ma mai recunosc! Azi am stat o zi intreaga si am incercat sa aflu cum am fost.Si nu mai sunt...Am primit destule de variante...dar cele care se regasesc cam la fiecare persoana interogata sunt ca am ajuns o persoana timida, nu am fost niciodata asa, stresata, fara ambitie..Adevarul e ca nu stiu cum sa fac sa redevin vechea eu, acum cateva zile vorbeam cu un prieten pentru care simt ceva ne stim de mult chiar imi zicea ca am ajuns sa fiu timida in preajma lui pesimista, niciodata nu am patit asa ceva..si el considera ca comunicarea e cea mai importanta..si pana nu vede o schimbare la mine, nu vrea sa incercam nimic. El chiar vrea sa fie ceva intre noi doar ca eu nu stiu ce am..Mai demult aveam subiecte de vorbit acum parca nu mai avem. Eu parca m-am inchis in mine, nu mai ies cu prieteni doar cursuri si sala. Ce as putea sa fac sa nu mai fiu asa? Am ajuns ignoranta fata de multe persoane si eu chiar nu eram asa.sad Niste sfaturi va rog! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| ostea a răspuns:

Buna,
Cu siguranta treci printr-o perioada mai aiurita si sa stii ca aceasta perioada o sa te faca sa vezi viata altfel si sa inveti multe.
Inprivinta celor din jur o sa iti dai seama cine tine cu adevarat la tine si cine vorbeste cu tine doar pentru ca faci ceva pentru ei s-au ii aprobi la ceva.
Nu trebuie sa te simti asa ca unele persoane te ignora ci pur si simplu ele nu mai corespund cu tine, cu Tiparul Nou pe care ii dai nastere si e minunat asta.Important este sa nu te pierzi pe tine insati si sa nu te lasi in voia ''furtunilor'' a gandurilor pentru ca ele vin dar si pleaca, accepta-le.
Iubeste-ti Fiinta, Accept-o, Iart-o si mergi mai departe.Trebuie sa te intaresti si sa ai incredere in tine mai mult.Este o perioada a re-gasirii si tu trebuie sa te descatusezi de absolut tot ceea ce nu iti mai este folositor iar daca crezi ca nu poti doar incearca, fa tot ce iti sta in putinta sa te ajuti tu singura pe tine. Daca cineva nu te place asa cum este inseamna ca aceste persoane nu isi au rostul in viata ta, lasa locul liber pentru ca o sa vina alte persoane care o sa corespunda cu ceea ce esti tu.Cine te iubeste, te iubeste pentru ceea ce esti in ACUM nu pentru ceea ce ai fost.Trecutul este trecut si niciodata nu o putem fii ceea ce am fost acum ceva timp si asta este minunat..evoluam.Respira..inspira si expira, simte, traieste viata asa cum este ea, e minunata.Doar TU iti poti schimba viata, ALEGE!
:*

1 răspuns:
| iuliaa9974 a răspuns:

Buna! Te inteleg perfect. Adica si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare. Efectiv nu mai eram eu. Primeam mereu reprosuri gen: Ce-i cu tine? De ce esti asa de tacuta? etc. Am inceput sa vorbesc mai mult, vorbeam singura, vorbeam fara rost, spuneam lucruri fara sens, fredonam melodii aiurea, tipam si altele. Dupa aproape 2 saptamani mi-am revenit complet. Ai incredere in tine, spune tot ce gandesti. Sper ca te-am ajutat. Bafta!
Capu' sus, o sa fie bine! :*