Ma gandesc sa nu cumva sa aiba de fapt ceva care o apasa. Probabil i s-a intamplat ceva despre care nu a vorbit cu tine. Cu frumosul si cu rabdare fa-o sa se descarce in fata ta si sa intelegi ce e cu ea. Poate si ea are nevoie sa isi puna gandurile in ordine, poate e confuza. Mai e posibil sa adune mai multe si sa explodeze pur si simplu de la un nimic. Stii cum e.O picatura umple paharul. Cand suntem injurati intram in defensiva, nu isi arata slabiciunea dar ramane totusi tensionata de astfel de episoade. E o persoana careia ii place linistea. Totusi tu ca sora mai mai mare ar trebui sa o inveti ca fiind sensibila si punand la inima va avea de pierdut avand in vedere ca suntem inconjurati la orice pas de oameni rai.
Probabil că se simte complexată de anumite lucruri. Nu prea ai ce face decât să încerci să nu te mai cerți cu ea. De sigur, vârsta e foarte importantă în cazuri din acestea, poate e chiar la pubertate și încep hormonii să se activeze.
Toti avem slabiciunile noastre, e normal, suntem oameni. Probabil a marcat-o o faza asemanatoare din copilarie si a ramas cu,, trauma'' asta
Asa e personalitatea ei si eu am fost ca ea spune-i sa nu se mai simta vinovată ca de asta plânge si is va întări caracteru atunci când va fi nevoie sa lupte ea. Tu sai fii alaturi e norocoasă sa te aibă.
Dacă are între 8 si 14 ani, este vorba de vârstă, e vulnerabila, sensibila și nu știe sa se controleze și cedează repede.
Incearca sa ii iei apararea, este mai emotiva si sensibila probabil, explica-i ca nu are de sa planga deoarece asa sunt parintii mai reproseaza din cauza supararilor, nu are de ce sa-o ia personal.
Sincer! Unele persoane sunt depresive sau ușor de rănit! Ei de exemplu nu îi place cearta adică: trebuie sa îi reprosezic ceva calm nu cu cearta sau cu nervi, așa sunt majoritatea persoanelor! După ceva timp o sa se obișnuiască sper ca ti-am dat un sfat defolos PwP?