Calmeaza-te, nu asculta melodii lente de dragoste pentru ca o sa te deprime si mai mult.Incearca sa iti ocupi timpul, iesi cu o prietena, du-te la shopping, fa o prajitura, uitate la un film si incearca sa treci peste.Sa o sarute pe una doar pentru ca s-a enervat nu este o dovada de iubire, din contra este o dovada de indiferenta si pana la urma inseamna ca nu te-a meritat.Viata merge mai departe, gandeste pozitiv, sunt baieti pe lumea asta cum e frunza si iarba...si poate care chiar te merita si te respecta si te pot iubi de o mie de ori mai mult.Si cu privire la alimentatie nu e bine ce faci.Mananca pentru ca mai tz o sa ai de suferit si o sa te imbolnavesti si nu il mai suna u pentru ca nu u ai fost acolo si nu u te-ai sarutat cu altu ca erai "nervoasa pe el". Ai grija de tine si gandeste-te ca indiferent de obstacole viata merge mai departe. S-au despartit oameni in toata firea care au facut casa impreuna si care aveau copii dupa 5 ani 50 de ani...nu 5 luni.bafta!:*
Mai tirziu nu va fi, pauza insemna despartire. sa sarutat cu alta asta demonstreaza cit de tare te iubeste. uita/l, a facut atunci, o va face si in viitor. eu cred caci cind iubesti si esti in situatia asta nu ai nevoie de nimic, dar el a gasit alinarea in alte fete, mai bine se clarifica in problema voastra decit sa se sarute cu altele. asta e parerea mea, sper sa/ti fie de folos.
Mai tirziu nu va fi, pauza inseamna despartire. sarutul cu alta demonstreaza dragostea lui pentru tine, lasa/l, daca a facut atunci o va mai faca si tu doar vei suferi. cit vei putea rabda? el poate merge si mai departe.inteleg cum te simti, am avut si eu probleme de genul, si cam aceeasi problema, dar daca el nu mai vrea sa prietenesti nu face. mergeti pe drumuri diferite. cred ca va fi mai bine pentru ambii. daca te/ar fi iubit nu sa/r fi dus la alta, dar ar incerca sa rezolve problema impreuna. parerea mea, sper sa/ti fie de folos
Crede-ma te mai iubeste, daca ai incerca sa nu mai fi atat de invidioasa poate lucrurile vor merge mai bine. Dar pentru asta si el trebuie sa fie mai sincer cu tine.Luoati-o de la zero.Iti urez succes si mult noroc.Nu mai fi suparata!