| Allymalik15 a întrebat:

Buna,am o problema mai ciudata. Imi place de cel mai bun prieten,il iubesc.
Dar de la un timp s-a distantat,de cand are iubita. Noi inaine eram foarte,foarte apropiati,ne imbratisam mereu,ne pupam,tot timpul eram dor noi doi. De cand am aflat ca sta cu fata aceea m-am distantat un pic de el. El ma pune in seama doar cand vrea el. De ex azi in autobuz am stat in spatele lui,si nu mi-a zis nimic,sunt zile in care nu vorbeste deloc cu mine. Si pe la ultima pauza a venit la mine in clasa,m-am facut ca nu l vad,el avenit la mine,m-a pupat pe frunte si ii spun eu "ahaa,ti ai amintit si de mine" el"pe tine nu am cum sa te uit " m-a luat in brate,ma strans tare,mi-a trosnit si spatelelaughing)) si m-a prins la el inbrate,gen inconjurandui talia cu picioarele, m-a sarutat pe gura. Si faza e ca eu de cate ori vreau sa ma indepartez de el, el atunci se intoarce. Si ma termina chestia asta. Ce sa fac? Ca sa ma indepartez de el? Nu radeti va rog.

17 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Exista doua posibilitati.Una ar fi ca probabil el crede ca vrei sa fiti doar prieteni si atat.iar cea de-a doua e ca ii place,, sa zboare din floare in floare,,. Cred ca ar trebui sa vorbiti deschis.

| Adry05 a răspuns:

Incearca sa-i zici ca-l placi, poate asta asteapta.

| ania a răspuns:

Da, fugi de el, vrea să fie cu mai multe deodată.

| Ririru a răspuns:

Buna,

Sa luam partea frumoasa si sa zicem ca baiatul este confuz. Simte poate ceva pentru tine dar are si iubita, complicat? Sa ne gandim la partea naspa, e un player, poate vrea si ceva de la tine laughing. Tu nu accepta situatia. Eu zic sa ti faci curaj si sa vorbesti despre asta cu el, de ce te saruta daca are iubita? Vrea ceva mai mult cu tine? Nu accepta sa fii o.rezerva si sa nu ti fie frica sa vorbesti despre asta cu el.

| Allymalik15 explică (pentru Ririru):

Nu vrea ninic de la mine, in genul acela, ne cunoastem de 9 ani. Eu am 15, el 17. Am dormit de nenumerate ori unul la celalalt acasa,si nu s-a intamplat nimic. Stiu ca e urat sa fi de rezerva,dar macar asa il mai am langa mine, stiu, gandesc ciudat, dar chiar il iubesc. Nu stiu cum sa l evit, incerc dar nu pot. Chiar daca vreau, vine si ma ia fortat in brate...si atunci ma inmoi toata sad

| RAY a răspuns:

Isi lipseste acum ca el da atentie doar iubitei lui, posibil ca el nu isi da seama de asta, spune-i asta ca vrei sa comunicati ca inainte doar sunteti prieteni e normal

| Allymalik15 explică (pentru RAY):

Ce i drept imi lipseste chiar mult,dar nu incerc sa i despart. pe mine ma omoara faptul ca vine la mine,cand el are iubita. Si infata iubitei sale imi vorbeste cu "Iubi,puiul meu",cand am facut cunostinta cu iubita sa,era "Lavinia,ea e iubirea mea Denisa, Denisa ea e gagica mea, Lavinia" Eu fiind denisa, fata aceea se uita ca dracu la mine, si acum simt ca ma uraste.Ea il indeparteaza de mine... Stiu ca sunt proasta ca stau dupa un tip care mi da sperante false...dar mna

| Violleta2022 a răspuns:

Situatia asta nu-i corecta fata de tine, pentru ca pe tine te tine de refugiu si fuge si la altele.
Vina este a ta, ca nu i-ai aratat niciodata vreo limita si acum s-ar putea sa nu-i convina ceea ce vrei sa-i spui, sau impui.
Deci, vorbeste cu el si stabiliti niste limite, altfel viata ta va fi doar la cheremul lui, fiind intotdeauna a 3-a roata la bicicleta lui, martora la toate iubirile lui, suferind in tacere.
Va trebuii sa aleaga, ori cu tine, ori fara tine, pentru ca sunteti destul de mari ca sa priceapa ca nu se poate juca cu toate fetitele in acelasi timp.

| T0T a răspuns:

Probabil te place însă și-a dat seama că nu simți nimic pentru el, decât prietenie așa că s-a reorientat sau a încercat să o facă. Deci și-a concentrat atenția către o altă persoană însă nu e destul de puternic ca să rămână departe de tine și poate nici inteligent ca să îți spună ce simte. E doar o simplă teorie. Altă teorie e că pe tipa aia o place și e și normal că și-a reorientat atenția către ea iar acum și-a reamintit de tine și de dor și altele a simțit să procedeze astfel deși e cam exagerat pentru un tip ce are iubită. Ar trebui să îl întrebi direct ce simte și cum vede el relația dintre voi. Cineva trebuie să lămurească lucrurile iar dacă el nu e în stare, fă-o tu.

| Allymalik15 explică (pentru T0T):

Si eu il plac, chiar mult. Nu l mai vad de ceva timp doar un "frate" sa cum ne spuneam noi. Dar imi e frica sa i spun ca l plac, el este foarte schimbator si nu stiu cum va reactiona, daca va pleca de tot de langa mine...

| T0T a răspuns (pentru Allymalik15):

Mai bine decât să te amăgești așa.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Ai o singura varianta : sa te maturizezi.

| Allymalik15 explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

S-a rezolvat problema. El acum sta cu cate o fata pe saptamana. eu nu mai vorbesc cu el deloc. Am un iubit acum. Pot sa zic ca am trecu peste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intre voi nu este prietenie, asta e sigur.
N-am inteles faza cu sarutatul pe gura, dar daca te-a sarutat in timp ce avea alta iubita e cam josnic.

| donionela6 a răspuns:

Daca are prietena cum poate sa te sarute cu tine sau daca te iubeste cum poate sa stea cu ea? nu pricep? daca el te iubeste de ce si-a gasit o iubita