Nu pricep, de ce nu pote sa iti fie fidel? vrea sa se prostitueze pentru bani?
Tu vrei sa stai langa el sa il susti in momentele astea grele, dar el iti spune ca nu are nevoie de tine ca ii e bine.Nu crezi ca te minti singura? Am o vaga banuiala ca in capul tau e ca "vaaai vrea sa ma lase sa nu ma ingreuneze cu problemele lui,sau sa nu sufar daca ma insala".Te minti, daca te iubea nici nu isi punea problema ca te-ar insela sau ca te-ar ingreuna pe tine cu ceva, ba din contra, ar trebui sa se gandeasca cum sa mai mearga pe la tine, cum sa mai mergi tu pe la el etc.Dar nu e de mirare la 5 luni nu ai la ce sa te astepti.Cred ca ar trebui sa iei cel putin o pauza sa vezi cum e fara el, el fara tine si dupa sa decideti.
Accepta realitatea, omul nu te iubeste. Nu faci asa ceva persoanei iubite. Chiar daca ai necazuri financiare sau de alta natura, mananci jar ca sa o ai langa tine cat mai repede.
Nu exista o datorie fata de cineva care are alte planuri decat sa fie cu tine.
E clar ca omu vrea sex.
Eu sunt plecatb8 luni pe an... si totil e ok, cel putin din partea mea?
Încearcă să vb cu el intreaba-l discuta cu el zi ca vrei sa fi alături daca nu reușești nimic fai cum zice el
Hey, treaba sta in felul urmator, el e barbat el cauta sa vada daca mai poate si sa incerce, provocari noi iti spun asta pentru ca sunt barbat. Acum despre voi nu pot spune ca ati avut o relatie serioasa sau partea de relatie serioasa ai vazut-o doar tu. El incearca subtil sa "scape" de tine, dar nu stie cum si baga tot felul de scuze banale. Faza cea mai cea este ca tu il tratezi cu mare caldura, dar lui ii este foarte frig... si sper sa intelegi mai multe prin ce am spus acum. Singurul sfat pe care pot sa ți-l dau este sa gandesti la rece.
Si sa spui, bai baiatule Game over? Ca sa știu care imi este drumul pentru ca tu oricum mergi inainte. Și daca ai picat jos acolo, incearca sa inveti noi moduri sa te scuturi. Stiu ce simti, dar nu-i frumos ca tu iubesti si ala se joaca cu tine. Sper sa te fi ajutat sau da-ne mai multe detalii poate te putem ajuta mai mult.