Buna`! :*
Pai si mie mi sa mai intamplat asa cu un baiat si m-am gandit ca ar fi bine sa nu ne mai intalnim asa des.ne vedeam in fiecare zi sau tot la doua zile si am hotarat sa ne vedem putin mai rar si sa vorbim la telefon mai putin...Hotararea asta chiar a avut efect si acum ne intzelegem foarte bine :X poate asta e si cazul tau...
Sper ca raspunsut sa-ti fie de folos!
Pupiciiiii! :*
Iti placea un baiat enorm...in ce sens? si cum te-ai pus cu el, adica v-ati pus pe o banca sau cum? Ai gusturile in formare, incearca sa cunosti un pic baietii inainte sa te incurci cu ei si vezi pe parcurs daca-ti plac. Probabil te iei dupa niste aparente peste care odata ce ai trecut lasa la iveala pe cineva nepotrivit. Tie nu-ti place de fapt persoana pentru ca privesti superficial, te uiti doar la un anumit aspect desi cauti sau iti place altceva.
Asta nu e o problema.chiar e mai bine asa decat sa incepi sa tii la un baiat si el sa iti dea papucii si sa suferi:-s
doamne.fetelor...cand o sa vina baiatul potrivit o sa va indragostiti. wtf! voi vreti sa va indragostiti de fiecare baiat cu care sunteti si dupa despartire sa plangeti si sa nu stiti ce sa mai faceti sa va impacati?''pana gasiti printul trebuie sa sarutati multe broaste'' asa ca relax...asta nu e problema
Poate din cauza ca abia atunci le vezi defectele, poate ai tu standardul prea sus sau iti doresti enorm sa ai un lucru iar dupa ce il ai nu iti mai place, esti cumva leoaica?
Asa se intampla cam tuturor adolescentelor.Nu iti face probleme, varsta este de vina.Relatiile in adolescenta nu sunt foarte serioase.Asa ca nu te ingrijora si fa ce simti! Succes!
Mda ti se intampla asa ceva deoarece niciodata cu nici unu dintre ei nu faci ceva nou! In fiecare relatie pe care ai avut-o a fost la fel ...va intalniti va sarutati, va ***bati, mergeti la un suc si chesti de genu! Dar sa incerci tu sa stai sub un pom cu el sa vorbiti lucruri pe care nici nu credeai ca ai sa le vorbesti vreodata cu un partener, si tot timpul sa incercati ceva nou. Si apoi sa vi la mine si sa-mi spui ca vorbesc prostii daca nu-ti merge
Păi când o să înţelegi că nu totul se rezumă la "ce bine arată", o să ai parte şi de băieţi de care să nu te plictiseşti. Până atunci... taci şi înghite.
Asta ma intrebam si eu cristacheceliute>cum adica "m-am pus cu el" sau poate a vrut sa spuna mi-am pus-o cu el , oricum inca esti o pustoaica, trebuie sa-ti traiesti viata dar fii atenta ca tentatiile sunt la fiecare colt iar dezamagirile vor fi cu duiumul in viata ta.
Nu te ingrijora, asta se intampla multor adolescenti. poate trebuie doar sa te gandesti mai bine cand accepti sa intri intr-o relatie