| Pasztor_David_1990 a întrebat:

am o problema mare, mama s-a suparat pe mine fff tare deoarece m-am comportat urât...crying(. Ea zice ca sunt un profitor si egoist... si s-a suparat foarte rau adica nici nu mai vb cu mine...dar o inteleg stiu ca am gresit si acuma nu mai am ce face... va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi ce sa fac sa indrept situatia ca nu mai stiu ce sa fac incerc sa ma schimb dar ....nu stiu cum sa ma reactionez... AJUTATI-MA ...MULTUMESC

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Faci niste pas concreti ca sa indrepti trasaturile de caracter care I-au displacut mamei tale. Dar sa ffie ceva care sa se vada. Iti ceri scuze si iti exprimi parerea de rau daca nu ai facut-o inca. Ii cumperi mamei un buchet de flori si mai ai ocazia sa iti ceri iertare inca odata.
Asta ar fi partea ta. Ii va trece supararea, este mama ta si nu va putea sa nu vorbeasca cu tine la nesfarsit.

4 răspunsuri:
| ArianaDwen a răspuns:

Te va ierta.
Ai grija cum te comporti in viitor.

| az123 a răspuns:

Esti de lauda ca recunosti ca ai gresit si doresti sa restabilesti relatia, putini fac asta.aici poti gasi ceva interesant si practic.

| elementalmandala a răspuns:

Incearca sa-ti ceri iertare pentru ce ai facut si ofera-i un cadou. Poate o sa te ajute sfatul meu.

| Roxana_Maria_1998 a răspuns:

Mama ta cu siguranță te va ierta. Orice mama își iubește copilul mai presus de orice. Poate vrea sa Îți dea o lecție, sa înveți ca data viitoare sa nu mai faci așa. Încearcă sa o ajuți și dacă te-ai comportat urat cu ea, încearcă sa vorbești cu ea și sa îi spui ca Îți pare rău.