| Georgiana0505 a întrebat:

Buna happy. Am o problema puppy dog eyes! As fi foarte fericita daca mi-ati da niste sfaturi big grin. Pai... sunt cu un baiat de aproape 2 saptamani. Si nu ne-am sarutat. Problema e ca amandoi suntem timizi. Eu sunt mai curajoasa, l-as saruta. dar nu stiu cum ar reactiona. el de ce nu are curajul?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil isi doreste o relatie serioasa, nu doar o aventura scurta si, in conditiile astea, e prea devreme sa va sarutati. Sarutul este un gest foarte intim, nu-l faci c oricine, ci numai cu persoana pe care le placi foarte mult si de care te leaga o anumita intimitate. Asta se construieste in ceva mai mult ed doua saptamani. Daca tu vrei doar o aventura si nu esti interesata de sentimente, ar trebui sa-i spui, fiindca in mod evident el isi doreste altceva

10 răspunsuri:
| tpuu a răspuns:

Incearca sa il pupi prima data pe obraz laughing si o sa isi dea seama ca vrei sa il pupi, eu nu sunt de acord ca sa o faci tu prima laughing. Ial mai incetlaughing Mai intai pupal pe obraz si incet incet ajungeti a va saruta ...Succes.

| FunKyPunKyGirl a răspuns:

Pe bune? Doar fa-o :X. Succes :*

| neutrino a răspuns:

De ce sa te sarute daca nu simte nevoia?

| SunnyDay88 a răspuns:

Mai lasa l. cand va fi momentul va fi cel mai frumos sarut pe care l ai primit vreodata. si eu fost cu cineva si dupa vreo 2 sap eram disperata ca nu se intamplase si apoi cand s a intamplat... a fost acu mult timp in urma dar e un sarut pe care mi l aduc aminte si azi, nu a fost deloc dezamagitor, dn contra... parca a fost magie. si s a intamplat asa de natural big grin

| Swordsman a răspuns:

Cred ca si el vrea sa te sarute, dar nu stie cum sa faca asta. De obicei, baietii sunt mai nesiguri pe ei in situatiile astea. Eu as zice sa astepti un moment frumos, si sa il saruti. Nu o sa te refuze!

| Swordsman a răspuns (pentru Swordsman):

Si accepta sfatul asta fiindca vine de la un baiat timid, nu te lua dupa fete!

| rose21 a răspuns:

Pai, timiditatea e de vina. Si daca vrei sa-l saruti, sa nu-l saruti intr-un loc cu mai multe persoane, ar fi bine sa fiti numai voi doi ca sa nu se simta el stresat de persoanele din jur. Sau mai lasa-l putin timp si incearca sa gasesti momente in care sa fiti singuri. Poate, cine stie smug

| larymik012345678910111213 a răspuns:

Pai daca tu esti mai curajoasa fa-o!