anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema pe care deja as putea sa o numesc grava. Deci, s-o iau cu inceputul.
Am un frate cu 3 ani mai mare ca mine (cls. a10-a) care e la Liceul Militar, deci sta plecat 9 luni la scoala si vine acasa doar in vacante. Cand vine (mai ales in vacanta de vara) este foarte irascibil si se enerveaza foarte usor si ma injura, ma face in toate felurile si ma bate, dar da in asa fel incat sa nu imi ramana semne vizibile, doar sa ma doara cateva ore. De fiecare data cand ii spun mamei ce face nu am crede sau doar il cearta putin, ca sa ma multumeasca, presupun. Am incercat de nenumarrrate ori sa-l inregistrez si sa-l filmez, ca sa am dovada, dar de fiecare data s-a prins.Acum e plecat si vine peste vreo 2-3 saptamani. Nu pot nici eu sa stau departe de el pentru ca noi impartim cam totul si nu avem camere separate. Ce sa fac sa nu mai faca ce face sau macar sa-i demonsstrez mamei? pls, fundissa.

Răspuns Câştigător
| Bogdana91 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic! Nu-i mai da motive sa te bata! Si eu am un frate. Cand eram mai mici ne bateam si noi foarte mult. Injuraturile sunt la ordinea zilei si acum. Ma deranjeaza pe moment, dar dupa un timp uit. Eu apelam la tatal meu cand ma batea, pentru ca taticii sunt mai protectivi cu fetele lor. In timp se va maturiza, doar daca nu are probleme la mansarda!

8 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Pai, intai, fruntea sus! Curaj! Cand se intoarce, poarta o discutie cu el si incearca sa afli de ce e asa. Fii foarte rabdatoare, ca poate a avut o problemas cu niste prieteni etc. Dupa, spune-i sa se duca sa vorbeasca cu parintii, ca poate ei il pot ajuta. Deci, tu afla daca ceva ii framanta inima sau altceva. Te pup.

| NoInteres a răspuns:

Woow, ce ai spsu e I don't want to see
ce ai putea face... e sa ii spui mamei tale. sa se uite dupa usa rolling on the floor nu situ
sau sa chemi o prietena de a ta sa ia camera si sa lasi usa intredeschisa iar prietena ta sa filmezi.
normal acestea sunt transformarile unui baietel timid... din clasa a 8 a intr-un baiat deja cu o gasca. in care. cien stie ce mai face... din clasa a Xa :-o3
incearca ce ti-am spuswinking
sau spune-i ca de ce face asta?

| Yaguar a răspuns:

La ce bun iti trebuie ca sa filmezi, petru ca sa-i arati mamei tale. Iar dupa asta ce o sa fie mai departe el te va batea inca si mai tare si se va comporta mai urit, petru ca iai arata mamei tale ce ai filmat. Numai ca o sa aiba grija sa nu mai fie filmat. Mai bine cauta o solutsie cum sa te inpaci cu el si cum sa fiti prieteni, daca nu se primeste sa fiti prieteni macar sa locuiti normal sub un acoperis. Trebuie sa vada in tine un baiat matur care trebuie respectat, dar nu un copilas care fuge la mama si se plinge.

| schindlerww a răspuns:

Incearca sa-l eviti, sa nu-l enervezi si insista in fata mamei tale. Spune-i ca nu mai suporti, ca te-ai saturat etc... Daca chiar nu vrea, exagereaza, spune-i chestii ce o vor durea: ca il iubeste pe fratele tau mai mult, ca nu-i pasa de tine etc... Imi pare rau daca nu merge sau ceva, dar o astfel de situatie cere lucruri pe masura.

| Shenn a răspuns:

Fix la maicata te-ai dus si tu, tata nu ai? problemele astea le rezolva tatal nu mama.inca o chestie, prieten nu ai? daca parintii nu rezolva problema macar poate ar putea el desi eu refuz sa cred ca taicatu nu o sa rezolve problema.

| yooleonard a răspuns:

Parca ai fi Candes din Phineas and Ferb laughing)))))))

| Tavutzu a răspuns:

Pai te bate fara motiv? Nu-i faci nimic? Daca nu inseamna ca are probleme mintale.trebuie sa insisti la mama ta si incepi sa plangi.din astealaughing... daca sti ca il superi cu ceva chiar si cu un mic detaliu cereti scuze si incearca sa nul provoci sau ceva de genu.Incearca sa ai cat mai putine discutzii cu el si daca iti cere ajutorul nu ezita. Daca crezi ca ce zic are sens plizz funda:d

| JuL a răspuns:

Pai sunama pe mine si il rezolv eu daca ii place sa se ia la bataie...