Cere-o în căsătorie. Dacă refuză, n-ai ce să- faci.Soțul meu când mi-a cerut prietenia, deși vorbiserăm doar câteva ore în cateva faze înainte, m-a întrebat dacă aș vrea să ne cunoaștem în vederea căsătoriei și așa și-ar fi dat sema dacă intram în relație cu cărțile pe față sau doar de distracție până ne plictisim sau găsim altceva mai interesant de făcut.Mai bine caută o comunitate creștină în care se valorizează inițierea de relații cu persoanele de sex opus doar având în vedere căsătoria, nu de plictiseală, divertisment.
E alegerea ei, totusi, ar trebui sa isi ia si mama deoarece nu poti avea tu grija de ea. Daca pleaca inseamna ca doar a avut nevoie de tine, te-a folosit (totusi nu crede asta). Daca te-ar iubi si ar tine la tine ar fi langa tine mereu.
Salut,e clar ca aceasta femeie nu te iubeste avand in vedere ca vrea o noua viata, trebuie sa fii puternic, sa treci peste si vorbeste cu ea si spune-i cu nu poate pleca asa pur si simplu.
Propune-i sa mergeti impreuna.
Daca zice da, atunci poate mai tine la tine.
Daca zice NU sau se eschiveaza, vrea sa mearga doar ea, atunci probabil are socoteli mai importante decat persoana ta. In acest caz las-o sa plece, iar tu-ti vei gasi o alta fata in locul ei. Sunt destule.
Cred ca nu vrei sa ai pe umeri o soacra vitrega pana ce va fi plecata.
Nici eu nu am inteles, daca iubita ta pleaca, nu te lasa acasa cu maica-sa?
Nu ati spus ca locuiti in 3?
Pai eu stateam la ea, eu am unde locui, doar stateam la ea de ceva timp.
Am inteles!
Totusi, de ce vrea prietena ta sa plece singura, gata, si-a terminat marea dragoste pentru tine si vrea ceva nou pentru ea?
As intelege sa plecati impreuna, dar sa plece singur?!
Imi suna a despartire intentionata!
Vrea sa plece deoarece nu mai suporta certurile cu mama ei betiva si considera ca eu merit pe cineva cu o familie normala, merit ceva mai bun ca ea! eu i-am explicat ca o iubesc si nu o las, dar ea vrea sa o ia de la zero
Bulshituld e rigoare: "adio, te parasesc fiindca nu te merit, tu meriti ceva mai bun!"
replica folosita de toti barbatii si femeile care s-au plictisit de o relatie si vor sa o termine.
Daca era dragoste adevarata, nu ar fi putut sa accepte sa traiasca fara tine, nici macar 1 zi.
Deci, s-a saturat de ttine, de maica-sa, de tot si vrea sa-si faca o alta viata cu un altul!
Pana aici mi s epare cinstita, dar sa nu-mi spuna bulshitul cu "te iubesc, dar te parasesc ca meriti ceva mai bun", ca se contrazice singura.
Este ca si cum ti-ar spune "nu te mai iubesc deloc, dar nu pot sa-ti spun asta in fata", cand de fapt asta este realitatea!
Daca tu nu o poti intretine, daca nu ai locuinta, daca... multe... de ce sa o opresti sa-si imbunatateasca viata? Doar din egoism, ca sa ai pe cineva care sa te spele si sa te hraneasca?
Nu s-a plictisit de relatie, ci de modul asta de viata, de certuri, noi ne simtim foarte bine impreuna.
Eu pot sa o intretin, doar ca ea nu vrea la moment sa plece sa isi lase mama singura, dar acum mi-a zis ca vrea sa plece cu totul la Anul.
De care mod de viata vorbesti?
Va certati voi doi? Inseama ca ca-i relatie cu nabadai, cum sa va certati, dar va simtiti bine? Ce fel de relatie este aia?
Din fraza scrisa de tine:
"Nu s-a plictisit de relatie, ci de modul asta de viata, de certuri, noi ne simtim foarte bine impreuna."
PS cat despre mine... cam greu a mai fiu copila la 50 de ani
Nu e clar pentru tine ca vrea o noua viata dar fara tine si fara maica-sa? Maica-sa va ramane pe capul tau. Scapa de acolo cat mai poti.
E clar e clar, nu ramane mama ei pe capul meu, daca chiar ea pleaca si ma lasa
Spui ca locuiti toti trei. Daca ea pleaca tu cu cine ramai? Nu cu maica-sa? Ca spui ca nu o ia si pe maica-sa cu ea.
Ce-i asa greu de inteles, am zis ca stam in 3, adica eu m-am mutat pe o perioada la ea acasa, eu am unde sta, daca pleaca iubita nu raman cu maica-sa.
Salut,
Eu inteleg asa:
Ori ii spui drum bun...
Ori mergi cu ea...
In Romania nu pare sa vrea sa mai stea. Asa ca te hotarasti si tu ce doresti.
Eventual mai prelungesti un pic relatia, mai faci cateva drumuri pana in Italia, iti gasesti pe alta si asta este.
Se intampla si lucruri neplacute in viata.
anonim_4396 întreabă: