| Llolal a întrebat:

Buna am o problema sa spun asa... Mi-am facut un prieten de cateva zile da practic nu avem ce sa vorbim in afara de... ce mai zici, ce mai faci, ce muzica asculti chesti din astea alte subiecte plss chiar nu stiu ce sa vb cu el?

Răspuns Câştigător
| aniriiiiii a răspuns:

Vorbiti despre fostele relatii, despre amintiri, despre ce iti place sa faci in timpul liber, despre intamplari haioase, nebuniile tale etc.Intreaba`l pe el despre fratii, parintii lui, daca ii vei povestii despre intamplarile tale, o sa inceapa si el sa-ti spuna cu siguranta.

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Despre cartile voastre preferate. Imposibil sa nu gasiti cateva pe care le-ati citit amandoi. Intre timp, faceti schimb de carti pe care nu le-ati citit si apoi discutati despre ele.
Mergeti impreuna la o piesa de teatru si apoi discutati despre ea. Ar trebui sa va ocupe macar o saptamana. Povestiti-va unul altuia despre chestiile interesante pe care le-ati vazut, locuri in care ati fost in excursie sau in vacanta, oameni care v-au impresionat, intamplari memorabile din viata voastra.
Eu sunt impreuna cu sotul meu de 6 ani si ceva si avem mereu multe de discutat. Timp nu prea avem si adesea sacrificam somnul in favoarea conversatiilor.

| Michidutsa a răspuns:

Puteti vorbi de relatiile trecute, prin ce intamplari haioase sau nefericite a trecut. Care este filmul lui preferat sau sa-ti povesteasca amintiri si tu la randul tau sa-i povestesti. Pana va mai cunoasteti. In general povestiti de lucruri care va intereseaza pe amandoi. Sper ca te-am ajutatkiss. Fundita :d?

| virusake a răspuns:

Generatia IT dusa la extrem...
Intr-o relatie practic poti sa vb de orice. Orice adica absolut orice. tongue

| magicianul19 a răspuns:

Intreaba-l de frati, de; ucrurile carei plac. spune-i sa-ti povesteasca amintiri de-ale lui, povestestei tu amintire de-ale tale, merceti prin parc la un film etc etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu gasiti subiecte de discutie, probabil nu aveti nimic in comun si la revedere, n-o sa fie nici o prietenie.

| roxxy96 a răspuns:

Ar trebui sa-i spui sa iti povesteasca amntiri de cand era el mic(amuzante) sau din vacanta si u la fel sa-i povestesti sau sa va gasiti o pasiune comuna si sa vb despre aceia

| paul_7261 a răspuns:

Pai in primul rand ar trebui sa fie el mai indraznet putin sa te intrebe unele lucrui nu neaparat despre viata... ce ai mai facut inainte sa-l intalnesti pe elhappy eu cred ca ar trebui sa iesiti la plimbare la pizza sau ma rog la suc sa va ziceti ca va iubiti si toate astea si daca aveti preteni e si mai bine numai nu ii apropiati mai tare de relatia voastra pentru ca sti cum e pretenul e preten dar cand e vorba sa te...in fine mergeti la un film sau chesti de genul iesiti tot timpul asa sigur nu o sa va plictisitihappy mai cauta pe google totul despre o relatie serioasa cum se procedeaza si mai inspirate depe acolo cate una cate doua si inveti totul sper ca tam fost de ajutorhappy

| xK74l1nx a răspuns:

Pfff.sincer nu stiu ce sa iti zic poate este timid si nu stie ce sa te intrebe.Parerea mea este ca tu sa incepi o conversatie despre voi doi sau despre alte chesti.Succes! Peace!

| Vio90 a răspuns:

Eu cred ca este normal sa va fie mai greu la inceput, dar nu te descuraja pune piciorul in prag si trage-l de limba vorbiti despre diverse lucruri, gandeste-te ce iti place si ce nu iti place tie, intreaba-l apoi si pe el daca suporta sau nu acelasi lucru, cere-i parerea despre ceva, fii deschisa mereu la conversatie, vorbiti despre voi, despre familie, despre pasiuni si interese, despre lucrurile care v-ar placea sa le faceti impreuna, despre zodiile voastre, stiu eu... ce sa iti spun...sa petreceti destul timp unul cu celalalt iesiti la un suc, la un film, la o plimbare pe role dar intotdeauna incearca sa faci lucrurile prin rotatie ce vreau sa iti spun spre ex daca azi ai fost la un suc, maine la un film, poimaine la o pizza, in ziua urmatoare va vedeti la tine sau la el sau in parc niciodata nu face acelasi lucru in fiecare zi pentru ca va interveni montonia rapidhappy Succes!

| icebaby_3743 a răspuns:

Dupa parerea mea voi nu prea va potriviti si nu aveti teme de discutii, asa ca mai bine sa deveniti simpli prieteni, deoarece intr-o relatie normala mereu sunt teme de discutii si aveti acelea interese...asa ca nu merita sa-ti perzi timpul cu el ca pare prea plictisitor

| Kitty_2825 a răspuns:

Pai voi ar trebuie sa gasiti un subiect care sa fie pe placul amandorora dar nu ai prea multe de discutat mai ales daca sunteti la inceput.Incercati sa va cunoasteti unul pe celalalt si sa aflati mai multe lucruri despre voi.

| Kitty_2825 a răspuns:

Ar trebui* scuze

| isabela_7400 a răspuns:

Ai rabdare...sunteti abia la inceput

| Adinuttzza a răspuns:

Povesteste-i ce ti s-a mai intamplat dar incearca sa nu te pierzi in detalii, adu-ti aminte de intamplari amuzante... intreaba-l si pe el; iesiti in grup...hai ca nu-i asa greu!winking noroc!

| constantin_8375 a răspuns:

Nu se intelege nimic din intrebarea ta.