| Redhead6 a întrebat:

Am o problema si nu stiu deloc ce sa fac. Acum 2 ani m-am mutat intr-un oras nou si nu am reusit sa ma integrez. am asa cateva cunostinte cu care vorbesc, dar nu sa ies sau sa pot vorbi deschis. prietenii mai vechi s au cam racit din cauza ca nu mai suntem in acelasi oras. Am iubit insa si el este plecat pe vapor, ai mei nu sunt in acelasi oras cu mine si tocmai de asta simt nevoia sa imi fac cativa prieteni cu care sa ies, sa vorbesc si sa le fiu si eu prietena, insa nu stiu cum sa fac asta.

3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Poti sa incerci sa iti faci prieteni acolo unde lucrezi/inveti. Fii mai comunicativa, arata-te interesata de ceea ce fac ei, iesi cu ei la ce activitati se organizeaza.
O alta posibilitate este sa cauti oameni interesati de hobbyurile tale. De exemplu un club de turism, sau un grup de fete care se ocupa de o forma de arta, sau ceva sport. Si tot asa, te arati interesata de oameni si comunici cu ei.
Sau poti sa faci un voluntariat.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ești studenta? Te poți înscrie în asociatii.

| Panamax a răspuns:

Nu este asa de simplu. Poate esti mai selectiva la prieteni si nu accepti pe oricine doar de dragul de a fi cu cineva.