Doamne... cum s-o bage pe maicasa in primul rand?! Sunteti deja mari, nu mai aveti 10 ani. Eu as spune sa lasi pauza si daca ea chiar te considera cea mai buna prietena o sa se intoarca pentru ca o sa-si dea seama ca ii e dor de tine sau iti simte lipsa. Dar nu prea e normal sa va certati din orice. Si sa te injure si tot tu sa lasi garda jos. Nu e prea ok sa-ti lasi numai tu orgoliul, daca si ea tine la tine ar trebui sa faca si ea sacrificii. Din cate ai scris, nu prea merita toate sacrificiile tale. Deci, as spune sa lasi o pauza sa vezi daca chiar tine la tine si se intoarce si isi lasa si ea orgoliul pentru tine. Daca nu, nu stiu ce sa zic, cauta-ti o prietena care sa te merite :*. Si totusi S-O BAGE PE MAICASA IN CERTURILE VOASTRE?! God... Nu e prea ok, sunteti mari si trebuie sa va rezolvati singure problema. Baftaa :*:* [Funda?]
Ei nu i-a fost greu...
Ar trebui să ai încredere în tine, nu în ceilalți. Mulți vin și pleacă, puțini rămân.
Ar trebui să iei o pauză, da!
Nu plânge pentru cineva care a plecat de lângă tine fericit!
Ia o pauza. Cand o sa-ti fie dor de ea, trage aer in piept si te gandesti ca si tu ai orgoliu.Nu?
Eu nu pot sa inteleg fetele astea.cu prieteniile lor.bai..noi baietii, suntem ca fratii cu cel mai bun prieten iar cand ne certam, si aia destul de rar, e pentru un motiv serios, nu din nimic.si noi nu ne impacam azi si pana diseara iar ne certam.ce dracu? ce e cu voi? nu sunteti oameni si voi?
Incearca sa fii putin mai jmechera decat Iulia, vezi daca poti sa o santajezi emotional, de exemplu cand iti insira toate lucrurile pe care ti le-a dat tu tr sa spui cv de genul : "Asa este ai dreptate, eu sunt o proasta si nu imi dau seama, noroc ca te am pe tine" iar daca lacrimezi putin si o iei in brate sa vezi cum ii trece, incearca sa nu te contrazici cu ea si sa eviti conflicturile. Daca tot este o prietena atat de buna tine de ea. Sper ca te-am ajutat :*
Spune-i ce inseamna pentru tine, spune-i ca e prietena ta cea mai buna si ca iti pasa de ea si ca nu vrei sa o pierzi, si spune-i cat de prost te simteai atunci cand ea statea cu fata aia care are doua fete. se poate ca atunci cand luati pauaza. dupa sa nu mai fiti chiar asa bune prietene si sa fie mai buna prietena cu fata aia. Succes
Effy35 întreabă: