| nicol20 a întrebat:

Buna am o problema si va rog din suflet sa ma ajutati cum pot sa vb cu o persoana care m-a tradat adica prietenul meu stiu ca trebuie sa vb ironic indiferent dar cum ajutatim-ma sau cum sa reactionez sau mai merita sa vb cu el? va multumesc din suflet ajutati-ma cat de repede puteti

Răspuns Câştigător
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Eu cred ca dusmanului este bine sa-i zambesti. Daca il si cunosti atat de bine, zambeste-i si mai tare. Lasa restul atitudinii in seama lui Dumnezeu. Si eu am simtit tradare, caci tradare se numeste atunci cand iti fac rau prietenii. De la ceilalti, de la care nu te astepti la nimic, nu conteaza gesturile atat de tare. Stiu cat este de greu. In aceste momente simti ca permanent arunca cineva cu bolovani in tine. Doare enorm. Demonstreaza-i insa ca tu dai dovada de inteligenta si ca ii depasesti conditia acelei persoane. Aceasta nu inseamna ca ar trebui sa mai ai incredere de acum incolo. A fost o lectie de viata pentru tine. Caci, in om, increderea ti-o pierzi odata, insa pentru totdeauna. Ironia, in acest caz, nu te-ar ajuta la nimic. Aceasta stare te-ar injosi pe tine si chiar nu ar fi cazul. Vorbeste-i, dar de la distanta, si din ce in ce mai indepartat sufleteste, de fapt. In timp va intelege, chiar daca va fi prea tarziu. Evita desigur sa mai ai incredere in aceasta persoana ca si pana acum. Tradarea se traduce in primul rand prin lipsa iubirii. Un om inteligent, ca un tradator poate fi, daca isi doreste, si chiar ii iese mai bine. Dar un om inteligent nu trebuie sa faca asta. Daca totusi ai de spus ceva acelei persoane, te sfatuiesc sincer sa o faci cu cuvinte frumoase si foarte elegant alese. Acestea dor cel mai tare. Dupa aceea retrage-te. Incet, lin, foarte lin. Din cate ai scris, se vede ca ai potentialul. Imi pare rau, dar totusi iti doresc o primavara frumoasa. Numai bine!

8 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

N-ai ce sa mai vorbesti dupa ce s-a intamplat, daca s-a terminat, e gata. Incheiati cu ce aveti de impartit si te rupi de el, asa cum dezlipesti un plasture.

| anad a răspuns:

Sa-l tratezi cu indiferenta ca doare mult mai mult decat o ironie in cazul in care mai simte ceva pentru tine.

| Babushka a răspuns:

Am trecut prin asta... Ii vorbeam indiferent ori deloc cateva zile dupa care am vrut sa ne impacam. Am vrut sa il tin un pic sa il fac sa ii para rau. Depinde de tine daca vrei sa mai continui relatia, dar gandeste-te daca il ierti iarta-l sa nu ii scoti ochii pe parcursul relatiei ca a facut aia ca a dres... te faci ca uiti. Bafta!

| Desiree a răspuns:

Daca este pentru prima data, merita o sansa... a gresii e omeneste(acum depinde si de gravitatea faptei).
Daca banuiesti tu ca obiceiurile astea nu se vor oprii aici...las'o balta, nu merita efortul!
Stiu ca acum gandesti ca e prea greu, ca golul si durerea sunt mai presus de vointa ta.In cazul asta incearca sa'l elimini pas cu pas din viata ta, sterge id-ul de mess, ascunde pozele cu el...
Un lucru zic eu benefic pentru a trece peste... Fa o cucerire, te vei simtii stapana pe tine si vei zice "Ca sa vezi, nici nu am atata nevoie de el "
Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic mai bine sa nu mai vorbesti cu el fiindca nu merita.Tot degeaba o sa se intampla si a2a si a3a si a nu stiu cata oara.Mai bine treci mai departe... uita-l

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta ai alte lucruri mai importante de facut; se spune ca lucrurile au importanta pe care le-o dam. Oare merita sa dai foarte multa importanta unui om care te tradeaza?! Cat despre reactia ta... trateaza-l cu calm si ca atare, ca pe un om care nu merita sa-i acorzi importanta, ca pe un om cu care nu mai ai nimic de impartit (nici de rau, nici de bine), cu politete ca pe un strain. Astfel vei reusi sa nu mai fi atat de afectata.

| bibanu_8905 a răspuns:

Imi pare rau dar esti cam dusa nare cum sa nu se certe cu o finta ca tine fugi baiete

| laura86_CRAIOVA a răspuns:

Buna Nicol, daca crezi ca tii la prietenul tau incearca totusi sa ii mai dai o sansa... daca o sa se repete povestea, nu consider ca este indicat sa mai stai alaturi de o persoana care te face sa suferi si sa suspini dupa ea.In viata intalnesti fel si fel de oameni, daca o persoana te-a dezamagit nu inseamna ca toate sunt la fel, incearca sa iti gasesti alinarea si linistea in bratele cui te merita si te face fericita.Nu te-a apreciat, inseamna ca nu tine la tine suficient de mult, sper sa intalnesti pe cineva care sa te aprecieze cu adevarat.Mult noroc.