anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Am o problema și vreau niște sfaturi. Fratele meu are o iubita. Ea sta în România, el o luna pe an maxim sta acasă, în rest este plecat în străinătate. El are 37 de ani, iar ea 22. De la început am zis ca nu e de el, dar nu vrea sa înțeleaga și nu știu cum sa ii mai explic. Am aflat din surse sigure ca ea este cu unul de 45 de ani cam și știe și el de fratele meu. Problema este ca îl stoarce de bani. Acum o luna a fost acasă și i-a dat în jur de 7000 de euro și ii trimite și de unde muncește. Nu știu cum sa ii explic ca este dus de nas. Va rog, dați-mi niște sfaturi.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E nebun omul daca nu intelege asa ceva, legat de scarba de 22 merita sa fie luata pe sus de un interlop sa o invete meserie si dusa in Italia batuta pusa la prostitutie, chinuita pentru bataia de joc care i-o face lu fractu.

| sierra1 a răspuns:

"Fratele meu are o iubita...și i-a dat în jur de 7000 de euro"

poate că face banii ăia, de unde știi tu?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu zic să nu te bagi.

| Zuzu1991 a răspuns:

Ai un frate putin cam incapatanat, sau indragostit pana peste urechi
nici macar nu iti trebuiesc dovezi, una de 22 in mod sigur nu sta singura 11 luni pe an...

| Mopmop a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci. Poate doar sa ii spui fratelui tau ca nu mai vorbesti cu el din cauza fetei tespective. Daca te intreaba de ce ii spui ce stii clar despre ea. Nu din auzite ci daca stii clar ca il inseala. Si mai gasessti 2 surse care sa ii zica la fel si poate se trezeste la realitate...

| PetraMath a răspuns (pentru Mopmop):

Pai ea are o "relație " sau ceva de genul de câțiva ani cu celălalt. Mai mult pare a-i fi pește dar cred ca e proasta și nu pricepe. Deci ea sta cu ala de 45 de ani, ala știe de frate miu. Cred ca o sa îl las sa înțeleaga singur. Ma doare ca e fratele meu și nu îmi place sa fie bătaia de joc a unui cocalar și a unei pitipoance. Va mulțumesc pentru sfaturi!

| Mopmop a răspuns (pentru PetraMath):

Macar iti faci datoria daca ii spui...sincer apreciez ca esti un frate caruia ii pasa!

| GirlOnline81 a răspuns:

Nu trebuie sa ii explici nimic. Când fratele tău va fi pregatit sa vadă realitatea, o va vedea.

| badpanda a răspuns:

Poze,detectiv privat etc.

| OmuCuProgramarea a răspuns:

Gold-digger