| 3xp3rtu a întrebat:

Am o problemă..Sunt clasa a 10a C uman. Am fost pe a 9a la mate info.și nu mi-a plăcut deloc acel profil. Mi-am dat seama că nu vreau sa fac ceva pe baza materiilor exacte.
Și că mă pasionează mai mult profilul uman, iar acum parintii mei mă amenința că dacă nu-mi scot media peste 9.50(anuală, deoarece pe semestrul 1 am avut media 9.16) o să mă transfere înapoi..Au dreptul să facă asta fara acordul meu? Părinții mei sunt foarte închistați in ideile lor si sunt foarte obsedați de școală. Par a fi niște părinți narcisiști intr-o anumită măsură și încearcă in mare parte să-mi formeze un viitor premeditat. Oare ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| Evolution a răspuns:

Nimeni nu poate sa te transfere fara acordul tau laughing chiar daca nu esti major, ai si tu drepturi. Incearca sa le explici parintilor tai lucrul acesta si ca nu este ok.
Poti apela la ajutorul altor membrii din familie (bunici, verisoare, unchi, matusa etc.) sa le explici situatia.
Nimeni nu poate sa iti faca nimic fara acordul tau. Vorbeste si cu diriginta ta sau dirigintele tau despre treaba asta si poate te ajuta.
Incearca sa gasesti o cale de rezolvare si sa te duci acolo unde trebuie.

1 răspuns:
| munteanuionvictor a răspuns:

Trebuie să rămâi la profilul care ți se potrivește, să lupți pentru drepturile tale.