| Anamaria13m73829j a întrebat:

Bună, am o problemă, tatăl meu vitreg îmi pune mâna pe fund, chestia este că am vorbit cu mama dar ea a zis că doar se joacă cu mine.

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai doar 14 ani. Daca maica-ta nu ia in seama ce spui tu este o problema. E grav daca ea nu intelege de ce face tatal vitreg aceste gesturi. Posibil sa recurga si altceva dupa catva timp..Nu mai ai alte rude apropiate sa le spui problema ta?

| Mosotti a răspuns:

Daca se joaca e ok, doar nu ti-a mancat fundul, nu te-a batut, injurat, lasa-l asa, daca se intampla ceva mai nasol atunci spui mamei, nu inainte de a face cumva sa inregistrezi pe ascuns ce face daca a facut odata si ar mai repeta inca odata, ca daca nu te-ar crede, sa ai dovezi.

| Freya1 a răspuns:

Ce varsta ai?

| Anamaria13m73829j explică (pentru Freya1):

14

| Freya1 a răspuns (pentru Anamaria13m73829j):

Spune-i lui sa nu mai faca asa si daca ti se pare in continuare ca nu e ok ceva spune-i mamei tale ca vei vorbi cu un alt membru de familie daca nu te asculta.

| SilentRain a răspuns:

Anunț și alte rude de comportamentul tatălui tău vitreg, nu e normal asa ceva și deloc ok
Ii zici mamei tale ca dacă se mai întâmplă asta și ai nu face nimic ca suni la poliție

| JicaContra a răspuns:

Incearca asta:
https://www.tpu.ro/......116111-ro/
E PE BUNE!

| Anonima163333 a răspuns:

Vorbeste cu bunica ta si explica-i situatia.

| Anamaria13m73829j explică (pentru Anonima163333):

Mi-a murit bunica acum 2 ani

| Cksihja a răspuns:

Nu-i normal dacă mama ta nu te ascultă vorbește cu bunicii.

| Byb2001 a răspuns:

Spune-i lui sa nu mai facă asta si il poți înregistra în caz că îți va zice ceva împotriva s au dacă mai ai vreo rudă vorbește cu ea despre asta

| Cristina788 a răspuns:

înseamnă ca se dă la tine cred că e dus cu capul.
Mai bine vorbește cu bunica ta, sau o mătușa ceva ar trebui să te ajute

| MihaiV01 a răspuns:

Pai
1 dacă ai sub 18 ani se numește pedofilie si il poti reclama la politie
2 daca e fara consimțământul tau se mai numește si viol(in cazul in care face mai multe decat ai menționat tu)
3 daca mama nu te ajuta parerea me e ca ea e un fel de complice... si daca vrei sa nu se mai întâmple n-ai alta soluție il reclami

| Mosotti a răspuns (pentru MihaiV01):

Doar ca pune mana nu stiu in ce context pe fund, nu e pedofilie, pana la un act sexual consimtit sau nu, nu se numeste pedofilie la cei sub 18 ani.
Si cu politia asta, politia vrea dovezi la o adica, n-ai vazut ca au scris astia ca politaii iau in ras si violurile acum, nu prea cred, dau pedepse f slabe, etc.