Ai doar 14 ani. Daca maica-ta nu ia in seama ce spui tu este o problema. E grav daca ea nu intelege de ce face tatal vitreg aceste gesturi. Posibil sa recurga si altceva dupa catva timp..Nu mai ai alte rude apropiate sa le spui problema ta?
Daca se joaca e ok, doar nu ti-a mancat fundul, nu te-a batut, injurat, lasa-l asa, daca se intampla ceva mai nasol atunci spui mamei, nu inainte de a face cumva sa inregistrezi pe ascuns ce face daca a facut odata si ar mai repeta inca odata, ca daca nu te-ar crede, sa ai dovezi.
14
Spune-i lui sa nu mai faca asa si daca ti se pare in continuare ca nu e ok ceva spune-i mamei tale ca vei vorbi cu un alt membru de familie daca nu te asculta.
Anunț și alte rude de comportamentul tatălui tău vitreg, nu e normal asa ceva și deloc ok
Ii zici mamei tale ca dacă se mai întâmplă asta și ai nu face nimic ca suni la poliție
Mi-a murit bunica acum 2 ani
Spune-i lui sa nu mai facă asta si il poți înregistra în caz că îți va zice ceva împotriva s au dacă mai ai vreo rudă vorbește cu ea despre asta
înseamnă ca se dă la tine cred că e dus cu capul.
Mai bine vorbește cu bunica ta, sau o mătușa ceva ar trebui să te ajute
Pai
1 dacă ai sub 18 ani se numește pedofilie si il poti reclama la politie
2 daca e fara consimțământul tau se mai numește si viol(in cazul in care face mai multe decat ai menționat tu)
3 daca mama nu te ajuta parerea me e ca ea e un fel de complice... si daca vrei sa nu se mai întâmple n-ai alta soluție il reclami
Doar ca pune mana nu stiu in ce context pe fund, nu e pedofilie, pana la un act sexual consimtit sau nu, nu se numeste pedofilie la cei sub 18 ani.
Si cu politia asta, politia vrea dovezi la o adica, n-ai vazut ca au scris astia ca politaii iau in ras si violurile acum, nu prea cred, dau pedepse f slabe, etc.