Sa vorbesti cu iubitul tau in primul rand.Sa discuti despre tema asta. Din cate ai spus omul acela pare a fi clar-vazator[sper ca am inteles eu bine situatia]. Propun sa iei legatura cu el si sa il intrebi politicos de unde stie, ce stie, si de ce va induce in eroare.Eu una NU SUNT CREDINCIOASA dar daca ti se pare ceva ciudat, ia legatura cu un preot sau cauta pe net un articol, ceva! Bafta!
Deci sa nu crezi in chesti din astea... tu si iubitul tau nu va vedeti pentru ca el nu vrea...are lucruri mai importante de facut, nu simte nevoie sa va intalniti se simnte mai bine asa"la distanta"
Incearca sa vorbesti cu iubitul tau. si incercati aman2 sa ignorati ce spune acel om. poate acel om este de fapt o fata, care este indragostita de el si spune asta ca iubitul tau sa se distanteze de tine.sau poate doar un baiat care vrea sa desparta 2 cupluri. sper ca ti-am fost de ajutor.
funda?
Dupa cate am inteles prietenul prietenului tau, e un bagaret! Nu prezice nimic! Vorbind cu el, acesta-i anticipeza intentiile si ti le spune, ca un papagal ce e! Asa se sfarsesc multe relatii! Cu astfel de prieteni care se baga in seama fara sa le ceara nimeni sfaturi! Spune-i prietenului tau sa nu mai vb cu ala despre tine nimic, si vei vedea ca nu va mai prezice nimic nici ala! Nu te speria, ca asa vor unii sa faca pe grozavii si pe interesantii! Dar nu sunt decat niste caca-n drum si fuge-n tufa!