Arata-i ce prietena esti.Cand va fi intr-o situatie neplacuta ajut-o, sustine-o moral, fi-i tu prietena ca sa fie si ea.
Tine minte o chestie:Ca sa obtii ce vrei tu faci mereu primul pas.
Se vede ca este grea de cap.Cam rasfatata prietena ta... ignor-o si nu te mai tine ca un catelus dupa ea.Sa vina si ea la tine.Tu doar ai vrut sa te joci dar ea cred ca nu stie de gluma. Daca ti-ai cerut numai tu scuze, acum este randul ei.
Nu merita sa iti ceri scuze. Pe bune Eu am o prietena cea mai buna, si din aceasta intamplare noi am rade pana am vomita ) O prietena cea mai bune e cineva cu care sa te distrezi, daca chiar tinea la tine nu iti facea chestia asta.Ai grija cum iti alegi prietenii pentru ca am trecut prin multe cu prietenii falsi si acum stiu cum sa-i aleg
LOL frate da in ce cls esti, esti la gradinita frate daca ii place de tine se va intoarce nu-ti face prea multe probleme oricum fetelor le place sa te duci ca prostu si sa le ceri scuze
("Hai te rog iarta-ma" ) sa nu faci asta niciodata pentru ca dupa aia va sti ca esti slab si va face asta mereu.
Daca te iubeste vine sigura daca nu dar nu cred ca din cauza acestei copilarii asta-i viata se intampla mergi mai departe.
Succes!
Mda..parca ar avea 9 ani, stai calma daca ati este o prietena buna se intoarce ea ce-ati facut voi a fost doar un gest copilaresc.
Sa stii ca mai in totdeauna trebuie sa lasi de la tine. Du-te si-ti cere scuze sincer subliniez sincer si cu parere de rau si daca nu ti le va accepta inseamna ca sa sparat rau daca ti le accepta foarte bine.
Daca nu ti le accepta : trebuia sa insisti si sa nu te mai superi din prostii, sa astepti poate poate se va calma.
Deci sfatul meu sa te duci si sa-ti ceri scuze Sincere!
Prietenul la nevoie se cunoaşte. E doar nervoasă, las-o un timp. Dacă nu se întoarce, nu are nevoie de tine. Aşa sunt unele persoane. Baftă.
Effy35 întreabă: