| FundaMare a întrebat:

Am o promblema:-ss
Astazi cand am venit de la scoala nu am gasit pe nimeni acasa si m`am gandit sa merg pe la o fata.Si mai acum am ajuns acasa si mama m`a certat f rau ca nu i-am zis ca am plecat si ca m`a cautat si nu m`a gasit. Iar acum nu ma mai lasa sa merg pe afara cu prieteniicrying Ce pot face?[Funda]

Răspuns Câştigător
| MiiMii a răspuns:

Iti poti cere scuze si ii spui mamei tale ca nu ti-ai dat seama ce ai facut, insa pe viitor o vei anunta. Incearca sa ii spui defiecare data cand pleci undeva. Eu de exemplu` cand plec si nu e nimeni acasa si la telefon nu raspunde nici mama nici tata ori le trimit mesaj ca am plecat ori le las un bilet pe usa, masa(oriunde l-ar vedea) cu ora cand am plecat si unde am plecat. E normal sa te fii certat pentru ca si-au facut griji pentru tine, putea sa se fii intamplat ceva foarte grav. sad daca vei asculta sfaturile mele vei vedea ca va fi mult mai bine si te va ajuta in relatia ta cu parintii. :*

4 răspunsuri:
| lunarwolf a răspuns:

Ai putea sa-i explici ca-ti era urat sa stai singura.straight face
Poti sa-i zici ca aveai de facut un proiect la fizica [de ex.] cu persoana respectiva si te-ai gandit ca era momentul potrivit.
Spune-i ca totusi iti trebuie si tie libertate. Convinge-o sa te lase macar jumatate de ora si vezi apoi cum mai tragi tu de timp.laughing

Dar totusi, ar fi trebuit sa o anunti - sa o suni, macar...

| gyna201 a răspuns:

Nu trebuie sa iei acest lucru ca pe ceva rau sau iesit din comun mama ta inseamna ca are destula grija d tine si ca ii pasa gandeste-te ca sunt altii care nu au o mama asa si nu prea ajung bine...pey in primul rand nu te certa cu ea comporta-te frumos pentru ca daca t vei certa cu sau daca o vei jigni mai rau iti va fi de acum incolo spune-i asa promit ca o sa-ti spun unde ma duc si cu cine o sa t sun si povesteste-i si despre prietenii tau spune-i ca sunt de incredere ca t poti baza pe ei tu trebuie doar sa ii castigi increderea fi mai apropiata de ea si dc spune-i ca ea e una dintre prietenele tale bune sigur se va bucura cand t va auzi...cu rautatea nu rezolvi nimic succes!

| vader a răspuns:

Stai in casa, incearca sa faci tot ce iti spune si intr-un final te va lasa sa iesi. Pe viitor spune-i unde pleci, cand vii, iar daca intarzii sun-o si spune-i ca mai intarzii. Parintii isi faci grji pentru orice.

| Adriana_1090 a răspuns:

Auch! Stiu cum e. Pai! ar trebui sa nu iesi inainte sa ajunga mama ta (eu asa fac) sau sun-o si cere-i permisiunea, oricum acum faptul e consumat. Incearca pe viitor:*