Dupa parerea mea cred ca nu e atat de nebun sa se supere ca nu ai fost la majoratul lui, atata timp cat stie ca ai rubeola.Depinde si de baiat. FUNDA?
Depinde. Daca sunteti intr-o relatie de un an si jumatate si este intelegator nu cred ca vi fi nici o promblema. Cred ca ar trebui sa fie destul de intelegator. Dar si tu trebuie sa il suni sa ii spui problema cu care te confrunti si sa iti ceri scuze deoarece nu vei fi prezenta la ziua lui.
Sa speram ca te va intelege
Numa bine
Dupa un an si jumatate ideal ar fi k el sa faca ceva restrans gandinu-se la tine care esti bolnava, nu sa se supere...Tu insa trebuie sa-i dovedesti ca ti-ai fi dorit sa fii alaturi de el intr-un asemenea moment important si nu neaparat printr-un cadou pompos ci prin cateva vorbe din suflet eventual chiar o mica surpriza gen o melodie care sa-i aminteasca de tine...
Of IMI PARE RAU! dar daca este capos cred ca iti va da papucii, dar daca este un baiat ff de trebuie se va intrista ff tare si iar parea rau ca nu esti si tu acolo. FUNDA?
Nu cred ca o simpla raceala iti va afecta relatia k el. Daca chiar tine la tine fii sigura ca va intelege.Va intelege ca nu poti sa iesi din casa pentru ca te poate lua mai rau.Fa asa: promite-i ca te vei revansa dupa aceea
Da pai.e ziua lui majoratul une vor fi toti prietenii lui.dar tu nu.iti dai seama cum se va simtii dar totusi nu se va supara daca e o problema medicala... SOLUTIA: fai un cadou cand poti. ceva ce i-ar placea mlt si va vedea cat de mlt iti pasa si nu se va mai supara. funda?
Nu va afecta cu nimic. Decât să contaminezi pe acolo, mai bine rămâi acasă. Sigur te va înțelege! Fii liniștită.
Multumesc mult. Sincer ma simt putin vinovata
Să te nu te simți vinovată. Nu ai de ce...asta e boala, dar o să treacă. Tot ce trebuie să faci e să aștepți momentul în care te vei face bine! Prietenul tău nu are de ce să se supere. Sunt sigur că va înțelege. Numai bine!
Spui ca esti cu el de 1 an si jumatate? Atunci el nu ar trebi sa se supere daca tine la tine, mai ales ca esti bolnava! Nu cred ca iti va afecta reltia.PS: Sa te faci bine! Pwp
Multumesc incepeam sa ma simt vinovata, de fapt ma simt