| UsernameA a întrebat:

Bună!
Am o relatie de 11 ani, din care m-a tot înșelat prima data cu matrimoniale, l-am iertat, după un an m-a lăsat pentru o fata de la el de la munca și au fost intr-o relatie de doua luni când aveam 6 ani impreuna. Acea fata l-a lăsat pentru fostul ei prieten, s-a întors la mine și l-am iertat. De 3 ani am avut nunta arvunita și el nu se mai satura de matrimoniale, ma lasă mereu numai ca să se ducă la acele femei. Se întoarce, iar apoi iar ma lasă. Se jura ca nu o mai face și iar se repeta istoria. Penultima data m-am milogit de el sa ne impacam și abia a acceptat. Acum m-a lăsat iar, m-a blocat pe Whatsapp. Nu înțeleg de ce cauta motive sa ne despărțim. Menționez ca noi nu am stat fără sa vorbim mai mult de o luna jumătate când el a fost cu acea fata. Mereu se întorcea după o luna aproximativ. Ce e de făcut? Toată lumea spune ca sunt o fata prea frumoasă care nu merita asa ceva, am început sa îmi rup pielea după mine, storcadu-mi coșuri și îmi dau palme și pumni în cap la propriu. Am început sa beau
foarte mult, fumez, nu pot manca. De ce îmi spune ca noi nu ne vom desparti niciodată și ca nu avem cum sa fim cu altcineva pentru ca ne iubim prea mult, dar el continua sa plece. Îmi spune de copii, de familie, de nunta și apoi pleacă. Își dorește familie dar la orice cearta pleaca... Simt ca înnebunesc, se va mai întoarce?

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Aoleu, este nasol ca ai inceput sa bei, opreste te, nu merita sa te distrugi pentru un baiat, dal in colo ca mai sunt si altii, esti in depresie, vorbeste cu parintii tai roaga i sa te ajute sa te lasi de bautura, nu te mai mutila singură, ce varsta ai? Renunta la bautură, sai desparte te de acest om, este un nemernic care i si bate joc de tine, nu merita dragostea ta si lacrimile tale, nu te iubeste nu te mărita cu el.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

De 11 ani pierzi timpul cu un prost.
Relatii are doar el, tu nu. Esti cel mult prietena lui cu beneficii.
Tu - prietena.
El nu ti-e nici prieten.
Apeleaza la un psiholog, intelege ca omul ala doar profita de tine.

| johnnny123 a răspuns:

Deci care este întrebarea ta? Dacă un om care te-a înșelat de 50 de ori te va înșela și a 51-a oară?

Da, te va înșela și te va prosti cât timp vei înghiți asta. Iar dacă prin absurd vă veți face o familie, asta nu-l va împiedica să te înșele și să te prostească în continuare ca și până acum.

Pentru orice om rațional ar fi evident că relația asta trebuie încheiată definitiv. Din păcate, tu nu pari să faci parte din categoria asta...

| cristimihailov a răspuns:

Ofdf... cand o sa intelegi sa nu mai fii victima si sa il lasi pentru unul mai bun, atunci vei incepe sa regasesti speranta.

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu are niciun viitor treaba asta. Te distrugi singura pentru unul care nu da doi bani pe tine.
Lasa-l in pace ca nu are respect deloc, nu mai zic de iubire.
Desparte-te de el cat mai ai timp, 11 ani oricum mi se pare foarte mult cu un asemenea specimen.
Vrea sa isi trăiască viața, nu vrea familie. Tipul iti mănâncă timpul și viitorul.

| Sophieka a răspuns:

Sincer...Cred ca ai probleme cu capul...

| Miruna333 a răspuns:

laughing laughing laughing
Tu vrei familie, copil, nunta cu cineva care si-o baga si si-o scoate din altele si dupa vine si o face cu tine? Asa demnitate ai ca si femeie?

| haileewatson a răspuns:

Trebuia sa te desparti de el prima oara cand te-a inselat. Asta nu relatie adevarata, de ce naibii stai cu el? Crezi ca nu exista alti barbati in lumea asta? Nu vezi ca e imatur si incapabil de o relatie, de o familie? Niciodata nu vei avea o viata linistita alaturi de un om ca asta.

| anonimuIl a răspuns:

Mai bine părăsește-l.

| anonimuIl a răspuns:

Mai bine îți cauți altul.

| Together a răspuns:

Daca te-a blocat pare ca el crede ca nu-i face bine o relatie cu tine. Cine stie ce isi doreste, dar o relatie pe termen lung cu tine, cum iti doresti tu, nu pare sa fie in carti.

Daca lumea zice ca esti o fata frumoasa n-ar trebui sa fie asa greu sa gasesti si tu pe cineva care sa-ti ofere ce iti doresti. De ce il tot primesti inapoi?

| RefinedStrings a răspuns:

Un Barbat care a inselat si a fost iertat, cu siguranta va mai face iar.
Daca el te-a inselat si tot tu te rugai de el sa va impacati, ar trebuie sa iti dea de gandit la ce sentimente (nu) are el fata de tine.
Cu siguranță situatia asta te-a facut sa iti pierzi increderea de sine si, din cauza asta nu mai stii incotro sa o apuci.
100% iti spun ca poti mai mult, ca meriti mai mult si nu are rost sa iti pierzi timpul pentru o persoana care nu isi da interesul.
Nu uita ca ai doar o viata si daca o risipesti asteptand dupa altii. o sa regreti mai tarziu!