Daca. nu esti fericita alaturi de baiatul cu care esti nu are rost sa mai continui relatia... Probabil esti suficient de tanara incat sa-ti poti reface viata foarte usor... Parerea mea este ca baiatul asta pe care il placi si cu care te intelegi este de fapt un motiv in plus pentru a scapa de actualul tau prieten... O sa-ti fie mai simplu sa fii cu cineva dupa ce te desparti de tip in comparatie cu cum ti-ar fi daca te-ai desparti de el si ai fi singura. Eu zic sa "go for it!", dar alegerea iti apartine.
Renunta la el fara regrete. Un barbat care te-a inselat nu te respecta si nu te iubeste.
Daca tot nu va mai intelegeti atunci ce rost mai are sa o mai lungiti, cu celalalt baiat pe care il placi poti incepe o alta reletie.
Daca pui intrebari eu cred ca nu-l iubesti si "unde dragoste nu e nimica nu-i". intraba-ti inima si las-o sa-ti raspunda.
O sa tin cont de sfaturile voastre! si da sunt tanara am doar 17 ani! va multumesc!
Tin s metionz ca nu esti singura care pune la suflet, ce a inceput sa scartie odata e gata stricat. nici mie nu mi-a prea convenit sa fiu de acord cu aceasta dar...nu ai ce face. iata merge mai departe. oricum te-a inselat...de ce i-ai mai dat o sansa... te crede "a lui"