| 18 a întrebat:

am o relatie de 3 ani cu un barbat mai in varsta decat mine. Problema e ca va veni momentul cand parintii mei or sa trebuiasca sa se vada cu ai lui, sa se cunoasca, insa mi-este f rusine, pentru ca parintii lui nu sunt asa culti ca ai mei( mama prietenului meu nici nu stie ce inseamna curent electric, deci am ramas masca, nu stie multe lucruri elementare, chiar daca stau la oras) ( ai mei sunt profesori) si pe langa asta, sunt cam imaturi, chiar daca au intre 60 si 80 ani. Fac glume stupide, rad din orice, se stramba ca niste copii si par cam retardati. daca ai mei i-ar vedea, s-ar cruci si m-as face de rusine, nici macar eu care incerc sa ii accept nu am dubiecte de discutii cu ei pentru ca sunt cam limitati. Nu stiu ce sa fac... Voi cum v-ati simti in pielea mea?sad

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Buna 18,
Nu cred ca ar trebui sa-ti faci atatea probleme, doar nu stai cu parintii lui ci cu el. Daca prietenul tau este in regula si va iubiti nici parintii tai nu ar trebui sa aiba ceva impotriva lui, tocmai pentru ca sunt profesori, persoane educate si inteligente. Sunt sigur ca o sa inteleaga corect situatia, mai ales daca o sa-i pregatesti din timp, sa nu fie surpriza prea mare. Succes si numai bine!

| Simona a răspuns:

Pai daca il iubesti trebuie sa ii accepti si parintii indiferent de cum ar arata sau de ce ar face
Succes!

| ikram a răspuns:

Nu ma pot pune in situatia ta, dar este destul de greu, tu daca il iubesti pe prietenul tau, nu conteaza cum sunt parintii lui, atata timp cat el nu este la fel, si cu el ai ce discuta si poti convietui.

In legatura cu intalnirea parintilor, pregateste-i moral pe parintii tai, spune-le din+nainte cu ce au de a face ca sa fie pregatiti, si organizeaza si tu o intalnire intr+un loc neutru, un restaurant ceva, ca sa nu trebuiasca sa stea foarte mult impreuna (cum e cazul la o intalnire acasa la unul dintre voi).
Deci cel mai simplu e la un restaurant, si ca subiecte de discutie, nu stiu, daca mama lui stie sa gateasca (mai sunt cazuri in care si asta a fost un subiect esuat) un subiect culinar, o reteta, o chestie din asta.

Oricum ne-aparat pregateste-ti parintii sa stie cu ce au de a face, sa nu se trezeasca acolo, se vor simti foarte prost (mai prost decat tine).
Stiu un caz asemanator cu al tau numai ca aici erau inversate rolurile adica parintii fetei erau cam inculti, oricum parintii baiatului au venit foarte dezamagiti, dar oricum nunta se tine si toate bune si frumoase, asta este.

| andrei a răspuns:

Ai vorbit urat de ei:d

Răspuns utilizator avertizat
| just for me a răspuns:

Incearca sa ii acepti asa cum sunt, daca ti la prietenul tau trebuie sa ii acepti si pe parintii lui.asa sunt si mama cu tata.sau asa erau, parintii tatei erau cam imaturi, dar cu timpul sau mai" trezit " la realitate

| deea_2417 a răspuns:

Cu timpul te vei obisnui cu ei si ai tai la fel...inainte de ai intalni le poti alor tai ca ei nu sunt la fel ca i ca sa stie ce ii asteapta

| cuore a răspuns:

Eu zic ca daca il iubesti o sa treci peste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfff... se vede ca u esti intr-o problama mare:$ Cum mas simti eu? Rusinata nu as sti ce sa fac sa raman cu el si sai accept parinti dar cun pret ca lumea sa rada de mine. sau as pute sa pun capat relatiei si sa imi continui viata grea decizie. Dar u ai sp ca parinti lui au 60-80 ani.mda dar el are o casa, masina (nu neaparat), bany (pentru a va intretine), loc de munca etc? are asa ceva pentru ca u ai sp ca parinti lu ar fi "cam retardati" si ca nu stiu ce e "curentul electric" daca el ar avea ce am sp. as incerca sa trec cu vederea la cum sunt parinti lui. ai mai sp ca esti cu el de 3 ani sa sp daca u continui relatia sa sp ca au trecut 5 ani si u ai avea o varsta destul de mare ai simti nevoia sa treci mai departe. adica sa te casatoresti cu acesta si sa infiintati o familie.cand u ai face acest pas.gandestete daca nu are o casa buna ca sa putem sp asa si bani sau un loc de munca bun din ce mai treiesti(?) grea decizie sincera sa fiu eu as pune capat acestei relatie scesta este raspunsul meu

| Anonimaa909 a răspuns:

Pai. daca as fii in locul tau.inainte sa vina parintii lui sa-i cunoasca pe ai tai. spune-le parintilor tai cum sunt ei.si poate vor intelege.Si da il iubesti treci peste rusinea astahappy

| roxana_3640 a răspuns:

Buna 18. o idee ar fi sa le spui la ai tai inainte si tu daca il iubesti pe prietenul tau va trebui sa-i accepti asa cum sint.

| 18 explică:

Aveti dreptate in ce ziceti, insa din pacate stau cu ei in casa atunci cand ma vad cu prietenul, pentru ca are un serviciu nu asa bine platit mai ales cu criza asta si e greu sa iti iei o casa. Si plus de asta apartamentul e mic, deci va dati seama cum sta viata noastra intima... sad e f mult pe fuga si mi s-a acrit f tare. Si im iubesc prietenul, insa iubirea nu e de ajuns, chiar daca par rautacioasa. Trebuie sa ai si unde sa iti consumi iubirea, unde sa te desfasori, nu sa stai ca pe ace ca intra cineva peste tine. Si cand mai vezi si cata prostie este in casa din cauza lor... va rog sa ma credeti ca sunt o persoana f toleranta de felul meu, dar pur si simplu e prea de tot cand ii vad pe "socrii" mei. Si eu m-am gandit sa pun capat relatiei, mai ales ca prietenul meu i-a mostenit pe ai lui la cap "buna dispozitie", el e f destept, da si el se stramba de multe ori si nu ii sta bine. Oricum ma bucur ca nu au fost comentarii rautacioase din partea voastra, inseamna ca mai exista si oameni care vor sa fie amabili si nu sa faca pe cineva sa se simta prost.

| kiki_6265 a răspuns:

Eu iti zic sa il parasesti dar fa cum vrei