"Mi a zis ca nu are ce sa schimbe" BINGO
Daca e normal ce se intampla? E o intrebare capcana. Ceea ce e normal pentru tine, pentru el nu e normal din cate ai relatat tu.
Ideea e ca nu varul lui l-a schimbat, probabil ca la inceputul relatiei cu tine s-a purtat altfel, ti-a facut pe plac dar dupa un timp a facut tot ce a vrut el.
E tanar, nu vrea sa fie sub papucul nimanui si daca el vrea sa isi petreaca timpul cu baietii sau hoinarind nu ai cum sa schimbi asta, exact cum ti-a spus si el. Cand esti intr-o relatie cu o persoana trebuie sa o accepti asa cum este pentru ca altfel vor aparea certuri. Si e normal sa iti ascunda lucruri atata timp cat ii scoti ochii.
Situatia voastra e clara. L-ai pus sa aleaga si el a ales, te-a si respins, nu a vrut sa iasa cu tine si te-a refuzat cand te-ai oferit sa te duci la el.
Nu ma intelege gresit, nu ii iau apararea dar asa sunt multi baieti, vor sa aiba o iubita dar in acelasi timp tin foarte mult si la prietenii lor si la hoinareala si nu suporta sa fie tinuti sub papuc.
Mai bine il uiti si iti gasesti pe cineva caruia sa ii faca placere sa isi petreaca timpul cu tine.
Da, am sarit calul ca l-am pus sa aleaga. Daca nu facea diferente intre mine si varul lui nu mai faceam asta. Cum am zis, cu varul lui oricum se vede in fiecare zi la sala, cu mine doar in week o zi sau 2 si atunci sa facem sex. da, nici eu nu am refuzat este adevărat dar eu imi doresc ceva serios.