| Andreea_Andree_1997_1Nxh a întrebat:

Am o relatie de 3 ani si 3 luni cu un băiat, problema este ca eu nu prea il suport pe verisorul lui. El iese in fiecare seara cu el, vine foarte tarziu acasa. A inceput sa-mi ascunda lucruri, sterge mesaje, a iesit afara fara sa stiu pana la 5 dimineata. Eu nu mai pot in ritmul ăsta, i-am zis sa aleaga. Eu sau el. A zis ca nu isi va lăsa prietenia de 15 ani pentru o relatie de 3 ani. Mereu am vazut diferențele pe care le făcea intre noi. Cand il chemam sa iesim in oras imi spunea ca nu are chef, dar la o ora dupa daca il chema verisorul lui avea chef. Nu il suport pentru ca mi l-a schimbat pe iubitul meu foarte mult, e o influență rea, el zice ca nu, dar eu vad cel mai bine schimbarea care a avut loc. Un timp, verisorul lui a fost plecat in Italia, de vreo 6 luni a venit inapoi in țară si de atunci ne certam in fiecare zi pe subiectul asta. Iubitul meu s-a apucat si de sala de vreo 2-3 sapt si desigur ca se duce impreuna cu verisorul lui. Si vine tot la fel, tarziu, pe la 10-11-12. Face sala in fiecare zi si se vede cu el, cu mine se vede o data pe saptamana si atunci ca sa ne...ma simt folosita, el nu intelege. Cu mine se vede foarte rar din cauza serviciului pe care il am, lucrez in fiecare zi de luni pana vineri de la 8 dimineata pana la 4, pana ajung acasa se face chiar 5. Iar el de la 6-7 pleaca la sală. Nici macar nu avem timp sa vorbim. In weekend se vede doar o zi cu mine 2-3 ore. In rest se vede cu verisorul lui si inca un prieten si ies in fiecare seara pana tarziu. Spre exemplu, aseara au iesit iar, i-am spus ca as vrea sa vina pe la 10 jumate-11 jumate cel tarziu acasa ca vin sa raman la el, ca sa putem sta impreuna. Mi-a zis ca nu poate ca e cu baietii si nu e cu masina lui, i-am zis ca vin dupa el, nu a vrut. Si nu am mai ramas la el. Intr=o alta seara mi-a zis ca iese afara si pe la 10 jumatate maxim 11 e acasa. L-am sunat la 11 sa-l intreb cat mai sta, mi-a zis ca putin ca mai stau si baietii putin, a ajuns acasa la 1. Aseara a venit tot asa pe la 1-2, spuneti-mi va rog un sfat. Ce ar trebui sa fac? Este normal ceea ce se intampla? Am fost cat am putut de intelegatoare ca isi doreste sa mai iasa, sa mai petreaca, dar nu in halul ăsta. Sa fiu roata de rezerva si sa ma simt folosita. Mi-am pierdut si increderea in el la cat m-a mintit si cate mi-a ascuns. Mi-a zis ca pe mine nu ma ia cu el si cu baietii ca o sa fie singurul care vine cu iubita, ca eu oricum nu ii suport prietenii si stau degeaba pe langa el. Mi-a zis ca nu are ce sa schimbe. Prietenii lui cred ca eu il tin sub papuc. Va rog, un sfat. Eu i-am zis ca ma despart de el si lui ii convine decat sa faca ceva in relatie sa fie mai bine sa nu ne mai certam. Multumesc!

Răspuns Apreciat de Editori
| Furnicuta000 a răspuns:

"Mi a zis ca nu are ce sa schimbe" BINGO
Daca e normal ce se intampla? E o intrebare capcana. Ceea ce e normal pentru tine, pentru el nu e normal din cate ai relatat tu.
Ideea e ca nu varul lui l-a schimbat, probabil ca la inceputul relatiei cu tine s-a purtat altfel, ti-a facut pe plac dar dupa un timp a facut tot ce a vrut el.
E tanar, nu vrea sa fie sub papucul nimanui si daca el vrea sa isi petreaca timpul cu baietii sau hoinarind nu ai cum sa schimbi asta, exact cum ti-a spus si el. Cand esti intr-o relatie cu o persoana trebuie sa o accepti asa cum este pentru ca altfel vor aparea certuri. Si e normal sa iti ascunda lucruri atata timp cat ii scoti ochii.
Situatia voastra e clara. L-ai pus sa aleaga si el a ales, te-a si respins, nu a vrut sa iasa cu tine si te-a refuzat cand te-ai oferit sa te duci la el.
Nu ma intelege gresit, nu ii iau apararea dar asa sunt multi baieti, vor sa aiba o iubita dar in acelasi timp tin foarte mult si la prietenii lor si la hoinareala si nu suporta sa fie tinuti sub papuc.
Mai bine il uiti si iti gasesti pe cineva caruia sa ii faca placere sa isi petreaca timpul cu tine.

31 răspunsuri:
| Andreea_Andree_1997_1Nxh explică (pentru Freya1):

Da, am sarit calul ca l-am pus sa aleaga. Daca nu facea diferente intre mine si varul lui nu mai faceam asta. Cum am zis, cu varul lui oricum se vede in fiecare zi la sala, cu mine doar in week o zi sau 2 si atunci sa facem sex. da, nici eu nu am refuzat este adevărat dar eu imi doresc ceva serios.