anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, am o relație de 3 ani și 9 lunicrying eu îmi doresc nespus de mult sa comunic cu iubitul meu dar el are multe motive de a ma evita. Sâmbăta pleacă la Romexpo și o face doar sa scape de mine.Mereu când vreau sa vorbesc cu el,are câte ceva de făcut. Simt și sunt constienta ca ceva nu e ok,dar ma doare și plang mereu, nu vreau sa îl las pentru ca simt multe pentru el și îl iubesc necondiționat. Nu îl vad sa facă eforturi ca să poată vb cu mine,nu îl vad sa isi facă timp,nu am cu cine vb ce simt,deoarece am multe în suflet și nu pot exprima într-un singur mesaj.Dar e greu,plang mereu și e greu,ma mai văzut ca plang,dar nu spune nimic. Uneori când vr sa ii spun ca nu e ok și poate ne certam îmi spune ca vb numai cacaturi,și ca am în minte numai cacaturi,și s-o termin.e dureros, dar mar durea și mai tare sa îl las. Uneori când vr sa stea acasă sa vb, spune ca ce nu are voie sa facă nimic, ca e câinele meu, dar nu e deloc asa ..cum as putea sa îl mai atrag, cum as putea sa il fac sa ma creadă. Sau sa fiu indiferenta și sa nu ii zic nimic în acea zi.nu știu...

10 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Ma ofer voluntar te rezolv eu!
Lasăl poate e impotent
Poate are sida

| Violleta2022 a răspuns:

Pare ca relatia s-a racit teribil si urmeaza sa se rupa.
Un om cu un asemenea comportament nu doreste decat sa te faca sa rupi tu relatia, ca sa para ca el este nevinovat, dar in realitate abia asteapta sa iasa din combinatia.
Sincera sa fiu, chiar nu vad verun motiv sa mai fiti impreuna!
Daca dupa aproape 4 ani de relatie in loc sa te ceara de nevasta, alege sa nu-ti vorbesca si chiar sa plece singur, atunci relatia asta este terminata si nu cred ca mai exista nimci pe lume, sa ii schimbe curusul.

| Mosotti a răspuns:

Si ce mai stai cu el?! Lasa-l dracu! Nu poti sa-l mai atragi.
Dar daca te doare mai mult sa-l lasi, suporta asa, ce sa zic.
Ca iti cam place cum se poarta din moment ce e mai rau daca l-ai lasa!
Nu te mai mira cum se poarta daca preferi asa.
El nu te mai place si te tine de proasta, o avea pe alta.

| haileewatson a răspuns:

Concentreaza-te pe tine si pe sanatatea ta mintala. Iubitul tau pare imatur si nu realizeaza ca problemele se rezolva prin comunicare. Sfatul meu e sa-ti iei inima in dinti si sa-i lasi spatiu o luna de zile, nu-l mai baga in seama, nu ii spune nimic, si vezi cum reactioneaza. Daca nici dupa o luna nu poate comunica, e clar ca nu il intereseaza relatia si trebuie sa va despartiti.

| just4ubr2015 a răspuns:

Are pe alta nu mai pierde timpul cu el

| Together a răspuns:

Ai putea incerca sa nu-i mai arati cat esti de vulnerabila, si chiar sa incepi sa mai ai discutii si cu alti tipi. Situatia in care esti nu e ok pentru psihicul tau, iar ce ai tot facut cu el e clar ca nu il apropie. Daca te distantezi un pic (sau ii arati ca te distantezi) e foarte probabil sa se apropie el, ca sa te aduca acolo unde esti acum: total dependenta de el.

Lui ii place situatia asta, si o sa vrea sa o mentina. Tu lucreaza la tine, oricat de mult l-ai placea e clar ca felul in care te porti nu il apropie. Nu e nevoie sa-i dai papucii, dar nu visa la o relatie in care tine la fel de mult la tine cum tii si tu la el.

Vezi ca problema ta e in tine, te atasezi puternic si suferi cand vezi ca sentimentele tale nu sunt impartasite, si probabil asta o sa faci si cu urmatorul. S-ar putea o relatie cu un tip care te apreciaza sa nu te satisfaca asa mult cum visezi.

Daca asta e echilibrul tau, sa plangi mult dar sa si iubesti intens, atunci bucura-te de momentele frumoase si accepta-le si pe cele mai putin frumoase, dar daca esti nefericita mai tot timpul e cazul sa faci niste schimbari!

| sparklingqueen a răspuns:

Salut! Poate fi orice, dar da-i partenerului tau spațiu, si daca trece printr-o perioada grea, fi acolo pe langa el, dar nu tot timpul deoarece el poate sa o ia in nume de rau.Si mai e posibil sa nu fie interesat in tine, si e greu deoarece ati fost intr-o relatie aproximativ 4 ani, dar daca nu mai simte atractie pentru tine, nu ai de ce sa il fortezi.Multa sanatate.

| gugugugu a răspuns:

Nu te mai iubeste

| Laur32243 a răspuns:

Il sufoci, lasa-l sa mai respire si eventual sa se indragosteasca, nu neaparat de tine.

| Mosotti a răspuns (pentru Laur32243):

Nu il sufoca, e nesimtit el, nu prea comunica el cu ea, ca nu o mai place.