Nu va potriviti deloc, nu are niciun sens sa fiti intr-o relatie. De schimbat n-o schimbi, ca "din cocos nu faci gaina, nici din curva gospodina."
Desparte-te de ea. Nu conteaza ca zice ca se sinucide, asta e santaj emotional. Problema ei, nu esti dator sa-ti ratezi viata pentru o ratata.
Sunteti copii si va purtati ca atare, din ce mi-ai scris imi dau seama ca sunteti fragezi la minte si nici nu ar fi trebuit sa va ganditi la relatii la varstele voastre, dar uite ca netul este si bun dar si destructiv, depinde cum il folosesti.
Voi trebuie sa intelegeti ca sunteti doar niste amici virtuali, o relatie de iubire care nu este palpabila nu este o relatie in sine sub nicio forma.
Ai doua posibilitati sa o intalnesti sau sa lasi lucrurile asa cum sunt si sa-i explici ca sunteti amici si continuati legatura dar fara sa va certati caci amicii nu au voie sa se certe intruna ca de asta sunt amici si nu iubiti, nu ca in cazul al doilea ar trebui sa te certi.
Si nu este destrabalata, doar doreste sa iasa din cotidian, adica nu toata lumea are pasiune sa citeasca Biblia si sa stea in casa, apropo de faptul ca ai zis ca esti credincios.
Multi inteleg gresit faptul ca nu doresti relatii sexuale pana la casatorie cu a fi credincios, apropo si hotii sau talharii inainte de de a da o lovitura fac o cruce si zic si un Doamne ajuta! asta Ii face credinciosi?
Nu, nu is genul ala de persoana stai calm
Https://www.tpu.ro/......lgbt-sunt/
Ai văzut intrebarea asta?
În fine, in primul rand nu poti după 4 luni sa iti faci planuri de familie si copii, in al 2-lea rand sunteti impreuna doar pe internet nici macar fata in fata si in al 3-lea rand nu poti sa comanzi viața nimănui.In situatia de fata suferi de o gelozie morbidă si exagerezi mult.Nu stiu ce varsta aveti si poate ca sunteti copii si nu e ok sa meargă în cluburi, dar nu poti nici sa exagerezi asa si sa devi paranoic ca toti bărbați din club vor sa se de-a la ea sau sa profite de pe ea ca doar nu e ruptă din stele sau s-au terminat femeile.Si nici nu poti sa o faci destrabalata pentru ca e tânără si vrea sa se distreze.
În situația asta cred ca tu sari calul si e ok sa o lasi in pace.
Sunteti doua persoane cu gusturi total diferite. Daca ea nu e dispusa sa se schimbe, de ce vrei tu sa o schimbi? Ti se pare ca esti mai bun decat ea? Ok, atunci nu va potriviti si solutia este simpla: cauta alta fata, care sa faca ce vrei tu: la cratita si la crescut plozi. Misto viata!