Genul de cuplu care nu ati mai avut si alte relatii si uite asa plangeti unii dupa altii.
Daca erai rutinata iti gaseai fara probleme pe altcineva.
Nu este ok sa tragi de cineva la modul acesta.
Asta este baiatul e dus cu capul, treaba lui, nu are rost sa insisti, cu cat insisti cu atat mai rau iti faci.
Am un amic care dupa 10 ani a terminat o relatie, practic au fost impreuna toata adolescenta lor, acum sunt oameni maturi cand s-au despartit; altii se cunosc 6 luni si apoi se casatoresc.
Nu stiu ce sa zic, mereu am fost fanul sa cunoastem mai multe persoane, dar unora le merge bine de prima data dupa pricipiul "primul venit, primul servit" este cu dus intors insa, ce te faci cand prima persoana din viata ta si singura iti da papucii? vei muri dupa el/ea pentru ca tu numai stii cum sa te comporti si fata de alte persoane!
A apărut monotonia, asta se întâmplă când legătura e mult prea strâns sau se repeta foarte des aceleași activități.
Trebuie sa va înțelegeți pe anumite lucuri ca nu mai sunteți copii. Daca vrea sa aibă și alte activități sau spațiu intelegetiva pe treaba asta.Sa își facă un program de ieșit cu băieți,de făcut un sport, de ieșit la un suc, la un pescuit și tu cu ale tale. Daca nu se poate asa luați o pauza măcar de o săptămână în care sa nu mai vorbiți de loc, sa va faceți activitățile separat și sa va puneri ordine în gânduri.
Și app, sa vorbești cu socrii și prietenii lui despre relația voastră nu e ok.
Din ce spui aici este posibil sa fie cu adevarat psihic obosit si cu toate cele. Ei bine treaba asta o fac cei slabi ( fug ) cand este bine lucrurile sunt fara emotii puternice ( gen fluturi in stomac non stop ) este vorba de siguranta.
Tot odata este probabil si factorul ala adevarat cu sexul daca l ai evitat si ps cand vrei pune mana pe el si spune ce vrei.
Ori este posibil sa aiba pe altcineva sau criza barbatului ( nu am destul, trebuie alti bani, nu am tot ce trebuie pentru un copil, nu mai sunt la fel de imp cum eram daca ea se angajeaza si are bbani mai multi ca mine, etc )
Nu stiu ce sa iti zic daca el este hotarat sa te lase indiferent ce faci ala este rezultatul dar nu este mai bine sa se discute absolut orice... asa fiecare stie ce vrea si unde sta.