Buna,
Acum pe bune,el ar fi prost sa-ti spuna...
Cu toate ca de ar fi sau de era,era mai distant,sau poate stia sa-si joace cartiele.
Nu prea imi plac relatile de genu,e cam aiurea.
Si legat de gandurile tale, poate sa te insele si cu tine de mana.
Asa ca stai linistita, bazati-va pe incredere, iubire si respect si de ce nu, pe comunicare.
Poate faza asta cu distanta se va schimba intr-un viitor apropriat.
Evident, daca vreti cu adevarat si va implicati amandoi!
Intreaba-l, dar nu-l intimida. Totusi, daca esti ca mine, poti avea incredere absoluta in el. Eu am avut mereu incredere in ea, si a fost sincera mereu ( tot relatie la distanta )
Filosofia e simpla "ochii care nu se vad se uita". La distanta lucrurile nu rezista decat foarte rar. Depinde foarte mult ce va leaga in relatia respectiva. Sa stai o zi fara persoana draga e greu insa 3 ani ar trebui sa fie o dragoste mult prea mare ca sa reziste. Poate fi un compromis legat de profesia lui de exemplu am un coleg care avea nevasta si copil si a plecat pe vas sa castige mai mult insa a revenit la familie acasa dupa primul contract. A fost o situatie temporara in cuplu. Insa e greu la distanta, nu imposibil insa greu!
Poti sa-l intrebi dar fi si tu mai subtila nu fi gen `te-ai culcat cu altele cand erai cu mine?` Stiu sentimentul, chiar daca iti zice sau nu adevarul, simti nevoia pentru linistea ta s-o auzi.
DeniiSupreme întreabă: