Mai Ionut, nu vezi ca fata zice ca ea vrea sa iasa, dar daca nu are cu cine vorbi ce sa faca?!
Cu cine sa vorbeasca daca nu are cu cine.
Pai incearca sa ii zici ca va cam plictisiti si mai iesiti si in alte locuri din cand in cand. Spune-i tu hai acolo, hai acolo etc. Tu trebuie sa stii ce sa faci.
Dupa parerea mea, relatia asta nu o sa mai functioneze mult. Daca unul dintre voi nu se implica in relatie, aveti probleme.
Eu zic sa discuti cu el liber si sa ii spui toate aceste lucruri in fata. daca nu o sa comunicati si nu o sa faceti unele schimbari o relatie frumoasa de un an se poate ruina intr-o clipa. vorbeste cu el si gaseste o solutie impreuna cu el.comunicarea este cheia. sper ca ti-am fost de ajutor
Gabriela, incearca sa stai de vorba cu iubitul tau, incearca sa ii aduci aminte de primele momente petrecute impreuna, de vremurile frumoase in care va intelegeati super bine. Discutati pe tema asta. Normal ca intervine rutina daca nu faceti nimic special,, sau frumos impreuna. Incearca sa il faci sa te inteleaga si sa iti acorde mai multa atentie.
Heeei. De ce nu vorbiti si incercati sa rezolvati problema impreuna ca doar sunteti un cuplu. Spune-i si neplacerile tale ca doar nu esti robot sa stai numai in casa sau sa te plimbi doar prin cunoscutul cartier. Daca nu vorbiti unul cu altul cine stie poate ajungi sa-l inseli ) :d sau invers. Se poate intampla orice! Discutati, incercarea moarte na-re! Baftaa.
Ce ar fi daca i-ai propune tu sa iesiti pe undeva, asta dupa ce ii vei fi spus ce te doare?