Iţi mai dau încă un răspuns, sper că te va ajuta.
Şi eu am o relaţie la distanţă, iar de fiecare dată când mă întristez citesc următoarele versuri dintr-o melodie.
Dar să mor
Dacă gasesc vreo soluţie
Şi să i-o las lu altu
Nici nu intra în discuţie
Numai gandul ce mă duce la ea
Îmi dă fiori
Şi când iţi zâmbeşte
Ai senzaţia că poţi să zbori
Să te ridici, peste nori
Alături de porumbei călători
Iar când cobori
Printre locuitori muritori
Vrei din nou să zbori
Dar şti că ai să poţi
Doar darâmând porţi
Şi trecând peste toţi.
Melodia se numeşte "Alexsay - În faţa ei"
Ţi-o recomand.
Link -> http://www.youtube.com/......ttp?/watch
E destul de greu sa intretii o relatie la distanta dar daca o iubesti poti trece peste orice fel de obstacol inclusiv cel al distantei.Pentru ca sa nu fie neintelegeri intre voi trebuie sa existe o buna comunicare, intelegere si respect
Chiar daca ea nu e langa tine asta nu inseamna ca o sa lasi viata sa treaca pe langa tine
Te inteleg Off iubirea asta...
Incearca sa te vezi cu ea cat se poate de des Asa nu vei mai fi suparat
Si eu am avut o relatie la distanta ce a durat aproape 2ani si ceva, siiii exact asa eram si eu... il adoram pur s simplu`:X nu ma saturam deloc de el. la inceput ne intalneam prea des.si a devenit relatia monotona, pana cand am rarit intalnirile a fost super apoi`:X si ca sa iesi din starea asta, gaseste`ti tot timpul cate ceva de facut. de ex, citeste o carte, iesi la alergat sau la plimbare cu rolele, poti chiar sa ii faci un cadou cu mana ta. pe care sunt convinsa ca o sa-l faci cu mult drag si o sa iasa super. asa o sa iti treaca si tie timpul intr-un mod util, legat de ea.si o sa-i faci si ei o surpriza placuta. si iti mai spun ceva.nu lasati ca distanta sa distruga iubirea dintre voi.pentru ca intr-o relatie unde ambii sunt din acelasi oras si se intalnesc zilnic, intervine monotonia.plictiseala.nu mai simtiti ca va e dor la unu de altu`. asa ca fi rabdator pana te intalnesti cu ea, si nu fi trist ca nu rezolvi nimic.gandeste-te ce frumos o sa fie cand sunteti impreuna
spor la bucurii si iubiti`va mult :X pentru ca merita
Daca esti sigur ca si Ea te iubeste la fel de mult, Intoarce-te la Ea pina nu este prea tirziu.Cu bani nu poti cumpara o iubire adevarata.
Si relatia cu sotul meu la inceput a fost la distanta dar am facut tot posibilul sa fim impreuna am luptat mult si aveam nelimitat in doi la telefon si iti poti da seama cat puteam vorbii eram dependenti de telefon
Ma regasesc pe deplin in situatia ta.Eu unul vorbesc cu orele la telefon cu ea, incerc sa fiu ocupat mai tot timpul.Esti tot timpul trist? De ce? Urmeaza-mi exemplul si bucura-te ca ti-ai gasit persoana iubita, ca esti intr-o relatie bazata pe iubire, relatie pe care multi si-o doresc.Fii optimist.Bafta
Ma regasesc pe deplin in intrebarea pusa de tine.Eu unul vorbesc cu orele la telefon cu ea, incerc sa fiu cat mai ocupat tot timpul.Esti trist? De ce? Esti intr-o relatie bazata pe iubire, relatie pe care toata lumea si-o doreste.Fii bucuros nu trist.Esti norocos, desi la prima vedere nu iti dai seama.Bafta
Sincer, ori te duci la ea în vizită, vreo 2-3 săptămâni cum am făcut şi eu odată.
Ori continui tot aşa, da vei fii trist mai mereu.
Ori decizia care nu ţi-o recomand în caz că o iubeşti foarte mult. Să vă despărţiţi şi să-ţi cauţi o iubită de la tine din oraş.
Dar dacă o iubeşti foarte mult, nu renunţa la ea, luptă si fă tot posibilul sa îi faci o vizită.
Asa sunt relatiile la distantatrebuie sa fii puternic, sa ai incredere in tine, sa iesi in club cu prietenii, sa fii mereu langa prietenii tai, citeste o carte, uitate la un film.
Pune-o jos.si fai o frectie.relatie la distanta? dar una mai aproape nu ai? da ea o fi avand? baaai? bagativa mintile in cap. dragostea e reala ma nu virtuala.nu poti sa dai din fund si sa zici ca ai facut sex.nici sa spui; te iubesc ...calculatorului.fiindca te trezesti la intalnire cu o fiinta preistorica, ce nu are treaba, in asteptarea saltului cel mare.
Stiu la ce te referi...in aceeasi situatie ma aflu si eu, am o relatie la distanta (vreo 2000 de km) si nu e tocmai placut. Te consuma ft mult, dar cand merita o simti... daca nu, fa efortul si renunta la ea. Eu stiind acum prin ce am trecut, nu m-as mai baga intr-o astfel de relatie. Griji de tine si capul sus