| sysy_1065 a întrebat:

am o rugaminte la voi. Sper sa-mi raspundeti sincer! eu am avut o reletie cu un baiat florin de aproximativ 3 ani dabea acum 2 saptamani mi-am inceput viata sexuala cu el am avut mai multe contacte cu el. ceva normal, parintii mei nu ne lasau impreuna iar eu am fugit de acasa ma mutasem cu el tin sa mentionez ca inainte de a ma muta la el imi facea toate poftele si din printesa mea nu ma scotea dupa aceea cand m-am mutat la el au inceput diverse conflicte cu ai lui iar el ma batea si din injuraturi nu ma scotea am inkercat de multe ori sa ma inrorc acasa dar nu ma lasa pana acum 2 zile cand am putut fugi de la elwinking parintii mei tot m-au primit cu bratele deschise si au zis ca asa cum sunt tot fata lor voi ramane dar voi credeti ca am procedat bine?crying orice parere conteaza de intors nici nu ma gandesc la asa ceva nu mai vreau sa trec prin ce am trecut! si daca mi-am inceput viata sexuala acum 2 saptamana si o perioada de timp nu voi mai face nimic mi se poate intampla ceva? mz mult :*

14 răspunsuri:
| denismaria92 a răspuns:

Parintii tai stiau ei de ce nu te lasau, asa ca de acum inainte asculta si de parerile lor, oricat de indragostita ai fi. Spun asta din propria-mi experienta. Am fost cu un rudar timp de 2 luni si tata tot imi interzicea sa mai fiu cu el, ca totusi, e aiurea un rrom in familie. La un moment dat am fost cu el intr-o tabara, tata m-a rugat sa nu fac nimic cu el(sarut, atins etc). In tabara aceea nu m-am simtit deloc in largul meu, ma simteam vinovata ca totusi nu puteam sa ma abtin sa nu-l ating macar o data. Pana intr-o seara, cand el s-a imbatat si si-a aratat adevarata lui fata si in plus a facut sex cu una din fete. Thanks God ca nu imi incepusem o relatie sexuala cu el. Oricum nu aveam de gand. Si atunci m-am despartit de el, chiar daca, totusi muream de durere stiind ca mi-a facut ce mi-a facut, si ca totusi eram indragostita de el. Asa ca take care de acum inainte, stiu parintii de ce iti zic sa nu mai fi cu el

| sysy_1065 explică:

Mz ff mult pentru raspunsuri sad si n-o sa se mai repete a fost o experienta care n-o s-o uit prea repede da imi va trece. multumesc!:*:*:

| sysy_1065 explică:

Moderatorule 1 am scris repede si plangeam in caz ca vrei sa stii ca nu e usor sa-mi aduc aminte prin tot ce am trecut sper nici cea mai mare dusmanca din viata mea sa nu treaca prin ce am trecut si cred ca mai multe greseli ai facut u in 2 propozitii decat in tot textu scris de minewinkingasa ca nu mai incepe cu jicniri ca si mie mi-ar fi destul de usor sa fac asa ceva da nu-mi sta in caracter am obrazu subtirewinkingasa ca altadata o sa ai si u nevoie de raspunsuri din partea noastra si asa o sa-ti facem si noi tie ti-ar conveni? normal ca nu! altadata mai lasa din tupeu!

| sysy_1065 explică:

Moderatorule.u ori nu stii sa citesti ori esti chiar dus cu capu'.nu mai veni cu tupeu din asta obraznic la mine ca s-ar putea sa te lovesti! hy te-am pupat pa nbwinking

| xCatastrophe a răspuns:

Deci am procedat super-mega perfect ce naiba ca doar nu erati casatoriti. Nu e bine sa stai langa o persoana care abuzeaza de tine. Ar fi trebuit sa te muti cu un baiat cand esti sigura de asta. Nu cred ca are ce sa ti se intample doar daca el nu avea vreo boala ar trebui sa mergi totusi la doctor doar asa ca masura de precautie.

| martorul a răspuns:

Mi-ar placea sa dau mana cu tine si sa te felicit. Ai procedat cum nu se poate mai rau neascultandu-ti parintii [si inca ce parinti grozavi ai!], dar de asemenea ai procedat cum nu se putea mai bine intorcandu-te la ei. Tocmai de aceea ne invata Dumnezeu prin Biblie sa ne respectam parintii. Or fi ei mai nu stiu cum ti s-or parea tie, poate, dar ei stiu ce e aia viata. Ei au trecut pe unde treci tu, si au un avantaj. Iar tu ai avantajul de a fi iubita de niste parinti, care de fapt sunt singurele persoane care tin la tine cu adevarat, neconditionat. Numai Dumnezeu te iubeste mai mult.

Sfatul meu este sa astepti pe tusa, sa nu te mai aventurezi in relatie cu baietii, pana cand, studiind din umbra, vei cunoaste barbatul care sa merite frumusetea si farmecul tau. Esti o fata deosebita din cat inteleg, si ar trebui sa ai asteptari mai mari de la tine, respectiv de la barbatul care iti va jura credinta pe viata la altar. Nu te mai da pe mana badaranilor. Pastreaza-te pentru cine te merita. Si Dumnezeu te va binecuvanta si vei fi protejata lui. Sper sa-ti mearga toate bine.

| Moderator a răspuns:

1. Nu mai bine intai sa inveti sa scrii si apoi iti incepi viata sexuala?

2. Florin asta si-a pus cauciucu pe cuc? (Daca nu, te poti astepta la un bebit)

| Moderator a răspuns:

Si cand plangi scrii cu K in loc de C? Scuze ca te-am "jiGnit"

| bracigliano a răspuns:

Ai procedat foarte bine, mai bine nu se putea, adica se putea sa il bati si tuhee hee. daca mai vrei sa stam de vb id : bvxxalx

| eugenl a răspuns:

Ai procedat bine... bucura-te de parintii tai si spor la gasit printul care sa te ingrijeasca si sa te respecte nu ca jigodia de care ai scapat!

| irina_5692 a răspuns:

Imi pare rau pentr tine! Asculta acum ca ai scapat de el! Cu parinti te-ai impacat incearca sa uiti ceea ce a fost si sa incepi o noua etapa a vieti tale! Incheie capitolul acesta din viata ta si incearca sa, ergi mai departe! Tu esti o fata care valoreaza mult o persoana buna valoroasa nu meritai sa ti se intample asa ceva! Nu trebuie sa ai incredere in oameni nu te mai increde atat de mult in oameni oameni se schimba sunt persoane finte schimbat-oare! Indeparteazate de el de toate si reflecteaza la ceea ce a fost! Si incearca sa uiti sa fi fericita! Si nu iti face griji nu se va intampla nimic daca nu vei mai avea parte de viata sexuala! Cel putin pentru o vreme! Nu se va intampla nimic nu iti face griji! Mult noroc si nu uita uita ceea ce a fost si incearca sa te bucuri de viata ta apreciaza ceea ce ai! Si bucurate savureaza tot ceea ce ai! Ramas Bun! Si inca ceva invata din acesta experienta ca in oameni nu poti avea incredere deplina!

| albina a răspuns:

Ai procedat corect, bravo tie. Cu viata sexuala nu-ti fa griji. Mai bine bucura-te de parintii tai si petrece cat mai mult timp cu ei.

| adee97 a răspuns:

Doamne... deci nu stiu cum sa ma exprim in cuvinte, dar voi incerca :
AI PROCEDAT PERFECT! Asa sunt baietii, crede-ma... multe fete/femei sunt oh go on maltratate de ei. Deci cand am citit mi-au dat lacrimile. sincer laughing. Cum a spus si irina, de acum incepi un nou capitol in viata ta. Daca te ajuta, fa o schimbare de look, mergi la cumparaturi, petrece cat mai mult timp cu ai tai, iar data viitoare fi mai atenta. Baietii pot fi foarte inselatori, crede-ma oh go on. Acum poate ai inteles si tu prin ce poate trece orice fata/femeie, iar data viitoare asculta-ti parintii cand vine vorba de un baiat, ei sunt trecuti prin viata si stiu mai bine. Poate fi un baiat frumos ca Orlando Bloom daca e prost si nu stie sa se poarte cu o fata. In fine, lasand asta, chiar imi pare bine ca ai scapat de nenorocitul ala. Iar cu viata sexuala nu iti face griji, nu e nicio problema, in caz de ceva, un control nu strica niciodata. Repet : niciodata sa nu ai incredere intr-un baiat, pana nu iti demonstreaza si nu simti tu asta cu adevarat; lumea e rea, iar in viata ai parte de multe incercari. Sper sa fi ok. Uita de tot, a trecut. Imi dai o fundita te rog?

| alinrv a răspuns:

Poveste ta este una obisnuit nu cine stie toti am trecut prin asa ceva sau poate mai diferit in viata,dar nu ai ce face este imprevizibil uni oameni se mai schimba dupa o vreme asta estetimpul, suprize sunt peste tot la el, dar daca erai atenta la ceea ce face si gesturile care le face in fata ta trebuia sa iti dai seama ca este ceva suspect,si daca se mai intampla cu alta persoana fi atent la tot la ea fiecare miscare,gest,discutie, tonul iei cand sunteti impreuna deci fi un observator bun la viitoare persoana, stiu ca dragostea este nebuna si te poate vraji complet dar fi puternic nu te lasa dusa asa usor, Iar in legatur cu ce ai facut nu este nimica care sa te deranjez este ceva normal dar numai sa ai grija cu cine faci fi sigura inainte.Parinti tin la tine orice ai face nu conteaza ce anume ca esti copilul lor si far tine viata lor ar fi incompleta happy Da de acum ai grija mare invatarura de minte, si ca un sfat mai folositor din partea mea poate il vei lua in considera sa nu du-te la baieti mai cuminti si mai timizi ca iei poate par asa dar nu te vor trata in asa fel cum ai trecut tu pana acum, sti cum este vb ce este bun se merita ce este rau nuwinking numai bine o zi buna bye