Dacă nu ți-e bine și n-ai nicio șansă să mai schimbi ceva mai bine ieși, crezi că e mai fericit cu tine lângă dar absentă? dar vezi și asta cu „am găsit pe cineva care e așa și așa " că poate la fel de bine după 3 ani să fie la fel ca soțu, la început toți sunt bărbatu perfect.
Nu pot sa inteleg o chestie, de ce va arde de maritis de la 20 de ani cand inca sunteti copile si majoritatea sunteti si instabile pe atunci? drept dovada ca nici bine nu te-ai casatorit si deja iti place de altul.
La voi deja a intervenit monotonia, daca deja iti place de altcineva e cazul sa puneti stop, altfel va pierdeti timpul de pomana. Ce bine ar fi sa mai ganditi si rational unele dintre voi si sa alegeti casatoria dupa ce aveti o anumita maturitate mentala, emotionala, dupa ce aveti o aumita stabilitate, nu stiu cine va grabeste, viata nu se opreste la 20 de ani.
De despărțit trebuie sa te desparți, ca nu puteri trai in minciuna, dar trebuie sa ai grija de ce alegi ca nu toate sunt roz.
Ai de acum 23 de ani si trebuie sa înțelegi ca orce relație e frumoasa la început, dar cu timpul tinde sa se schimbe.Gustutile tale de acum se pot schimba,oamenii si situatiile se pot schimba si nu va fi pe veci totul perfect.
Te pot intelege ca nu mai ai sentimente pentru cel de langa tine, este de așteptat sa se întâmple așa cand te căsătorește de tanara, dar de acum trebuie sa ai răbdare și să fi cu capul pe umeri, sa te asiguri ca Ce alegi este ceia ce vrei pe termen lung ca nu te poti juca asa cu viata altora.
Poti sa ii spui si lui ca vrei divorț, ca nu mai e ok de mult intre voi si sa o iei de la capăt dar de data asta mult mai lent si cu atenție.Ca daca continui cu el, mai rau ii faci.
Da
Cred ca e o decizoe neplacuta, deoarece angrenezi toata familia, dar la urma urmei tot va trebui sa o faci.
Casnicia este compromisa si dupa cum descrii nu mai se poate reface.
Cu tipul nou sau fara el, tot va trebui la un moment dat sa divortezi, si poate e mai bine sa o faci mai devreme decat mai tarziu.
Asigura-te ca odata inceputa procedura de divort ai unde sa stai, etc.
E neplacut, dar trebuie rezolvata situatia.
Așa se întâmplă când te grăbești la căsătorie măi karla007. Întrebarea mea este: Tu după mintea ta chiar ai impresia că omul acela mai în vârstă nu o să devină plictisit și sictirit după câțiva ani de relație?! dacă asta crezi atunci nu ai învățat nimic din mariajul actual.
Consider ca la un moment dat nici eu nu o sa mai fiu atat de disperata dupa afecțiune și iubire e perioada de timp nu știu ce va fi peste x ani merg pe principiul ...hai sa batem fierul cat e cald iar dacă acum la tinerețe nu facem tot ce trebuie făcut? Atunci când?
Nu știu despre ce perioadă vorbești tu pentru că avem exact aceeași vârstă iar eu nu tânjesc după așa ceva. Acum că o fi din cauză că tu ești femeie nu știu. Consider mai mult că ține de caracter.
Inseama ca ati devenit foarte comozi voi... vreți doar mancare si curatenie. Doooooamne
Cred că nu ne înțelegem pe limba română. Dacă vrei îți vorbesc în engleză. Eu unul nu tânjesc după ce tânjești tu, adică atenție și iubire. Mâncare și curâțenie îmi fac singur. Nu am nevoie de altă persoană ca să mă simt bine.
Tu, ai doua dreptati, una ca nu reusesti sa-l tii cu fata la tine alaturi de toate lucrurile pe care le faci si a doua, ca trebuie neaparat sa-l inseli, gandeste-te la a treia!