misto problema.seamana cu a mea ma jur.recunosc nu am citit tot ce ai scris.sti ce zice un psihiatru: avand in vedere ca sunteti tineri trebuie sa va mutati separat de soacra.indiferent ca este mama lui/mama ei. Niciodata nu se vor intelege aceste 2 tabere.Crede-ma ca nu vrei sa porti o discutie cu iubi tau /alte chestii si sa intervina mama soacra.Crede-ma ca stiu ce latru :d. Mutati-va separat de ea, dar nu-l smulge cu forta de langa ea.Procedeaza incetul cu incetul, ia-l pe ocolite. Daca nu vrea si nu vrea e clar ca relatia voastra nu are niciun viitor, iar tu nu vei vrea sa stai pana la 80 de ani cu el si mama lui.Bafta! Succes! ca o sa ai nevoie.sunt in aceeasi situatie cu tine.
Nu e bine sa stati impreuna.
Prolemele devin inerente aproape daca veti continua sa stati, tu si sotul tau, impreuna cu soacra sub acelasi acoperis...
Ce incuiata Tine-i un monolog frumos incat sa ii inchida gura si sa inceapa sa te respecte. Baiatul ei te-a ales si te vrea. Esti cu el, nu cu soacra. Tu nu traiesti ca sa ii multumesti pe altii. Nu te lasa calcata in picioare ce naiba Dar prietenul tau ce zice despre asta?
Aoleoo, eu iti dau un sfat chiar daca nu am trecut prin asa ceva, poate o sa tii cont de el, spune-i sotului/iubitului tau prin ce treci si convinge-l sa va mutati intr-o casa/apartament separat de maica-sa, incearca asta si dupa aia scrie-mi sa vad ce ai rezolvat